Nu stiu cei aia, orice program se poate instala sau aplicatie fara net faza e ca nu va exista nici o uptate, bine unele cer licenta online etc
Http://gsmandroidapps.com/download-pou-1-4-17-apk/ de aici poti descarca insa daca ai la telefon cablu usb atunci descarca mobogenie pe computer unde gasesti jocul cu versiunea cea mai noua in link pe care am dat nu e cea mai noua vrsiune deci o sa trebuie sa faci update dar jocurile cele mai noi le ai numai ceva haine iti lipsesc
Da il downaldez dar pentru asta trebuie net? nu? daca pun alta cartela in tel meu care nu are abonam/ si donwaldez! dupa daca imi pun cartela pot juca jocul |>? ramane
Adica? daca vrei sa il downloadezi nu poti dar daca vrei sa il instalezi trebuie sa il ai downloadat deci da potiii
Nu.Pentru ca Pou este de pe Google Play si ori ce joc, aplicatie nu merg descarcate fara net
Desigur, poti instala POU si fara net doar daca primesti instalarea de la cineva, dar in felul acesta nu mai beneficiezi de nici o updatare a aplicatiei.
Mai simplu iti iei internet pe telefon, in caz ca nu ai Wi-fi, si ti-l iei foarte usor de pe Play Store.
Nu cunosc alta modalitate de instalare a acestei aplicatii.
Sper ca informatiile mele ti-au fost de folos.
Trebuie descarcat pe calculator merge, tocmai am facut proba
il descarci de pe http://www.apkdad.com/pou-1-4-20/ versiunea oferita de apk dad
Lovely_6403 întreabă:
CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII întreabă: