Încearcă în magazin play toate aplicațiile "localizare număr de telefon".
Eu am un Xiaomi; și când mă sună cineva din țară (dacă nu mă sună cu număr ascuns) îmi apare judetul (nu și orașul) din care mă sună, indiferent că numărul este fix sau mobil. Dacă mă sună din străinătate îmi apare doar țara. Și asta fără vreo aplicație instalată.
Da, datorita releului de transmisie. Daca esi la granita cu Serbia patesti roaming, deoarece te "alimenteaza" releul sarbesc de la granita cu Romania.
Teoretic:
pui mana pe putere si devii dictatoare dupa care faci ce vrei
faci hack la google
faci hack la politie
te duci la ghicitoarea Mafalda si o platesti bine
vine geezaz, zana maseluta, orice alta zeitate si iti indeplineste orice dorinta pentru ca esti frumoasa RAUUUUUUUUUUUUUUUU, AUUUUUUUUUUUUUUUU
"teoretic" ORICE se poate
practic, esti doar o amarata intr-un colt, la fel ca noi toti restul, si nu ai posibilitati din astea... supranaturale
Știu ca am văzut în Google Play niște aplicații care ar arata de unde ești sunat. Dar nu le - am încercat, deci nu știu cit de viabile sunt.
Exista tehnologie care poate localiza un telefon cu exactitate dar nu o sa ai tu acces la ea.
NU POTI. NU CAUTA CA PIERZI TIMO DEGEABA.
Daca lucrezi pe ambulanta ca operator ai putea identifica numarul, sau cine stie ce programe are sri-ul.