Nu se poate instala. Daca insisti, ori telefonul se va bloca chiar de la instalare, ori se va bloca dupa si nu-l mai poti folosi deloc.
Nu deoarece bada este un el de android. Daca vrei sa iti arunci telefonul incearca daca nu stai calm.
Nu poti pune un alt sistem de operare pe sistemul bada! Nu o sa mearga niciodata sa faci asta! Asa oricine ar face din un telefon obisnuit un smartphone!
Salut!
Imi pare rau, dar este imposibil sa schimbi OS-ul (sistemul de operare) pe un telefon! Mai ales de la Bada la Android! Este o chestie..hardware, daca as putea spune asa, pentru ca nu prea poti sa o schimbi! Oricum, nu cred ca telefonul tau ar putea sa duca un Android bun!
De pus android nu merge dar de facut Upgrade de la bada 1.0, 1.1, 1.2 la bada 2.0 merge daca vrei mai multe detalii te pot ajuta
Am si eu wave 575 ..nici o sansa sai pui android,, daar bagai bada 2.0 P.S are 2 erori ..mereu o sati arate bateria fara o linie ( deci se inchide dintr-o data ) iar 2 ..il bagi la incarcat si mereu cand il scoti zice bateria goala ..il inchizi si il deschizi si mere ...bft
User252426 întreabă: