Și ce dacă daca e din sticla sau din plastic ar trebui să poată fi șters pentru că substanța aceea este făcută pentru lentile de ochelari care sunt și din cel maimpenibil plastic excrocherie vai Sanchi i-aș spune sticla organica și li-se ia la oameni o grămadă de bani pe niște lentile ordinare din plastic
Dar unele lentile sunt și din sticla minerala
Adică sticla sticla
Ceea ce înseamnă că acea soluție nu strica nu afectează ci curata
Eu am fost la o asemenea fabrica de soluții din astea până la urmă este ceva aproape că detergentul plus puțin alcool plus apa
Și ei credeau că o să facă cine știe ce profit din îmbutelierea al substanța asta.
Telefonul la service-uri se șterge cu curaj și asumandu-si riscurile direct cu ALCOOL IZOPROPILIC
de fapt alcoolul izopropiloc este făcut în mod special că sa nu distrugă cauciucul plasticul sa nu lase urme adică are un atom in plus de carbon
El a fost inventat pentru ștergerea rolelor presoare de pe la casetofoane și magnetofoane.
Dar electroniștii și început să îl îndrăgească si să îl folosească peste tot
Pt că el are 99, 6% Alcool
Dar un laptop ar putea afecta?
La fel, capacul e din sticlă.
Numai cu spirt se curata si telefonul si laptopul, nu cu servetele umede de ochelari, alea sunt special facute pentru ochelari.
Dar ecranul unui laptop? L-ar afecta?
Cu șervețelele acelea sociale pentru ochelari de dar cu condiția să nu le storci strivești fata de ecranul telefonului să curgă zeama din ele telefoanelor nu le place spa
Așa că multe prostii de telefoane la care te aștepți să fie foarte bune de fapt direct din fabrica fara să știi au probleme pe la lipiciul ce tine ecranul lipit de telefon și intră umezeala spa pe acolo se deslușește puțin lipiciul apoi dai bani după bani pe la sergice-urilr GSM să ți-l lipească
Și nesimțiți nu oferă nici un fel de garanție
Apoi descoperi după 4 luni de zile că tu in ultimile 4 luni și dat în fiecare săptămână cate 50 lei să îl tot lipească și cu banii ăștia îți luai alt telefon.
Asta că mare grija la orice fel de telefon la hrana apa și lăsatul in soare
Mi-am cumpărat eu o tabletă și în prima zi am uitat-o vara la soare pe o mașină timp de 3 ore după care se mișcă ecranul fata de tableta
Lipiciul cu care fusese ecranul lipit devenise lichid
Da, poți să îl ștergi liniștit/ă. Eu l am șters de foarte multe ori cu soluția de ochelari și nu l-a afectat
f22c10 întreabă: