| Hello79k a întrebat:

Pot sa încheia acum un abonament la Telekom care expira in aprilie? Și cum îl inchei?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ii suni sau mergi personal acolo si le ceri sa platetsi inainte cat a mai ramas din contract, ca sa-l inchizi de pe acum.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poti sa suni la ei cu o luna inainte si sa le spui ca vrei sa treci pe cartela (Prepay). Astfel vei putea sa te portezi cu numarul la orice provider (Orange, DIGI, Vodafone) sau sa nu mai incarci cartela si ai pierdut numarul. Daca nu ai luat nimic gratis sau cu pret redus de la ei poti sa te portezi si acum la orice provideri. Iei Cartea de Identitate si ultima factura si iei legatura cu cine vrei.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Atentie! Am vazut ca zic unii cu o saptamana. Nu! Cu 30 zile inainte sau maine daca faci ce am scris eu mai jos. Cat despre TamplaruAnisoara, ca de obicei, da raspunsuri aiurea. Platesti abonamentul pe ultima luna, ce ai consumat in luna respectiva si partial abonamentul pe luna respectiva. Poti sa te documentezi si pe aici: https://www.avocatnet.ro/t2339/reziliere-contract-telefonie-mobila.html

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Trebuie să plătești jumătate din abonamentul din perioada rămasă sau sa te portezi la o alta firma de telefonie. Daca dorești să rămâi tot la Telecom alege o alta ofertă sau pachet.

| mi25 a răspuns:

Raspunsul corect ti l-a dat Salontanul.
Nu au dreptul sa-ti ceara sa platesti abonamentul pentru perioada care a ramas din abonament.
Daca ai luat ceva de la ei, daca nu respecti perioada de abonament trebuie sa platesti la pret de piata. De ex. daca ai luat ceva care costa 1000 de lei cu abonament pe 2 ani, iar fara abonament, in magazin costa 1500 lei, trebuie sa platesti 1500 lei, fara rate, la desfiintarea abonamentului.

| helpforyou a răspuns:

Desigur, Mergi la un magazin Telekom, platesti ce ai de platit pana in aprilie si esti liber de contract.

| ___C9EG a răspuns:

Te duci la ei inainte sa se incheie contractul, neaparat sa te duci inainte cu macar o saptamana sa le spui ca nu mai vrei sa ai abonament la ei, ca daca te duci in ziua in care se încheie contractul s-ar putea sa fie prea tarziu, pentru ca ei considera ca daca tu n-ai anuntat ceva in legătură cu renuntarea acestuia, atunci ei prelungesc contractul cu 3 ani sau nu stiu exact cat este perioada durării contractului, CU placere pentru sfat