Eu am acelasi telefon de aproape 3 ani si nu i-am pus nicio folie de plastic. Conteaza foarte mult cum il folosesti. Daca doar trimiti mesaje si vorbesti la el, dai scroll down pe Facebook sau de alea, nu prea vad motiv. Mai bine ti-ai lua o husa si nu chiar de orice fel de husa, una care-l mai protejeaza in cazul in care-l scapi. Cand ii vad pe unii cu telefon nou si crapat in ultimul hal. iar dupa ma uit la al meu si nu vad nicio zgarietura, pot sa-ti spun ca conteaza foarte mult de persoana care-l detine si cata grija are de el. Degeaba cineva ii pune zeci de protectii daca nu e in stare sa aiba grija de el.
Acum depinde cât de neîndemânatic ești
Eu dacă stau și o zi fără folie de sticla îl sparg
L am spart de 4 ori in 2 luni
.
Depinde ce telefon ai. Obiectele de zi cu zi ex: cheile, o moneda ceva, plastic, etc nu-l pot zgaria daca este Gorilla Glass 3 si mai nou parca. In schimb daca-ti cade pe jos s-ar putea sa se zgarie de la particulele de "tarana" ( nisip ) care dupa constiintele mele sunt mai dure decat sticla aia.
Daca nu-l scapi ar trebui sa fie ok. Nu trebuie neaparat o folie de sticla, si una d-aia la 10 lei te fereste de multa. Ti-am zis, singura exceptie e sa-l scapi pe jos.
BenyBen întreabă:
searatarziu întreabă: