M-am lamurit bustean! Ma intereseaza cine ar putea sa dea bip fara sa se afiseze
Probabil un coleg/colega se amuza cu asta. nu mai da importanta
Deci se poate! Fara sa-i apara nici un numar! Nici necunoscut nici nr de contact!
Da; se poate. Ai si tu aceasta optiune la telefon, de a suna (eventual bip) cu numar ascuns.
Dar nu apare nici numar ascuns nici nealocat, nimic
Dar nu se afiseaza nici numar ascuns! Nu se afiseaza nimic! Suna doar scurt! Iar telefonul in rest fuctioneaza normal. Doar bip-urile acestea ridica semne de intrebare!
Atunci cand apelantul are telefonul setat (setari apeluri) ca privat: tie nu iti apare niciun numar din partea lui/ei
Nici un nr. cu cifre, dar totusi scre numar privat sau numar ascuns cu litere. In cazul acesta nu apare nimic, e apel fantoma
Exact asta scrie daca apelantul isi seteaza telefonul ca sa-si ascunda nr. : NUMAR PRIVAT
Dar nu apare nici numar privat
:'( nu-mi dau seama c e altceva ar putea fi, in afara de glume.
Deci, normal apelurile sunt normale, suna normal, se afiseaza normal, dar de doua sapt. am primit trei apeluri scurte ca si un bip de atentionare " suna-ma" si nu se afiseaza nici numar nici numar privat s-au ascuns! Ar putea cineva dintr-un anumit domeniu sa-si fi dat nr la secret si atunci sa nu apara deloc? Aceasta se intampla pe telefonul mobil zte
last_9432 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: