| Gabriela_Lamer_1968 a întrebat:

Primesc bip scurt pe telefonul mobil dar nu mi se afiseaza nici un numar nici macar privat, nu-mi apare nici ca am primit apel. In ultimele doua saptamani am primit de trei ori bipuri de acest fel. Care sa fie misterul?

15 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Si daca o sa afișeze nr nu lua in seama.

| Gabriela_Lamer_1968 explică (pentru gelu1970):

M-am lamurit bustean! Ma intereseaza cine ar putea sa dea bip fara sa se afiseze

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Probabil un coleg/colega se amuza cu asta. nu mai da importanta

| Gabriela_Lamer_1968 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Deci se poate! Fara sa-i apara nici un numar! Nici necunoscut nici nr de contact!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Gabriela_Lamer_1968):

Da; se poate. Ai si tu aceasta optiune la telefon, de a suna (eventual bip) cu numar ascuns.

Dar nu apare nici numar ascuns nici nealocat, nimic

Dar nu se afiseaza nici numar ascuns! Nu se afiseaza nimic! Suna doar scurt! Iar telefonul in rest fuctioneaza normal. Doar bip-urile acestea ridica semne de intrebare!

Atunci cand apelantul are telefonul setat (setari apeluri) ca privat: tie nu iti apare niciun numar din partea lui/ei

Nici un nr. cu cifre, dar totusi scre numar privat sau numar ascuns cu litere. In cazul acesta nu apare nimic, e apel fantoma

Exact asta scrie daca apelantul isi seteaza telefonul ca sa-si ascunda nr. : NUMAR PRIVAT

Dar nu apare nici numar privat

:'( nu-mi dau seama c e altceva ar putea fi, in afara de glume.

| Gabriela_Lamer_1968 explică:

Deci, normal apelurile sunt normale, suna normal, se afiseaza normal, dar de doua sapt. am primit trei apeluri scurte ca si un bip de atentionare " suna-ma" si nu se afiseaza nici numar nici numar privat s-au ascuns! Ar putea cineva dintr-un anumit domeniu sa-si fi dat nr la secret si atunci sa nu apara deloc? Aceasta se intampla pe telefonul mobil zte

Totusi, nu se gaseste nimeni sa ma ajute sa descalcesc misterul?

Nu ma poate lamuri nimeni?