anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema restore iTunes!
Am un iPhone 4S.
Îi am dat restore in iTunes îmi dădea o eroare și acum mi-o da cu -1, am înțeles că este de la hardware.
Eu i-am luat și alta baterie și cu alta baterie tot da eroare -1 nu știu ce să îi fac((
Și am înțeles și am mai văzut că se poate face chiar daca este de la hardware sa îl încălzești cu un feon.
Voi ați avut vreodată, ați putut face asta cu -1?
Spuneți-mi și mie ce sa fac.
Am pus pe o mașină virtuală cu win 7 că am 11 și am mai văzut că se poate sa fie de la defender și firewall, știu că și 7 are defender și firewall dar pe mașină virtuală a luat telefonul dar tot nu a mers acolo. Nu a dat o eroare dar nu era -1 pe sistemul real am dezactivat defender, dar nici pe sistemul real nu merge. Am dezactivat ce am văzut și tot nu poate să fie de la placa, dar nici nu știu cum să iau alta placa că au iCloud pe ele, asta a avut passcode și am văzut că merge sa nu mai fie passcode cu restore.
Am văzut un clip sa îl bagi in congelator, am făcut-o, am pus și în congelator cu o pungă, in clip era altfel de pungă, dar de aia nu am avut și tot nu a mers, ce pot face?
Am mai dat banii degeaba, chiar am dat banii degeaba și pe baterie.
Și am luat baterie buna de pe GSM și aia de la GSM sunt buni știu și eu.
Ce pot face?
Și asta cu -1 restore nu este doar la 4s

Răspuns Câştigător
| UltraSoundSound a răspuns:

Incearca ceva Mac OS mai vechi, incearca Mountain Lion/Leopard/Snow Leopard/Lion de exemplu, sau ceva iesit dupa ce a fost lansat iPhone 4, de obicei vine cu o varianta de iTunes mai veche pe care e posibil s-o suporte telefonul.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

4S este atat de demodat, incat poti cumpara functional si necodat chiar la 1-200 lei.
Testarea telefonului te costa peste 200 lei.
Daca are orice defect de hardware, orice component te costa peste 100 lei.
Resoftarea telefonului te costa peste 200 lei.
Orice varianta de reparatie te costa mai mult decat un alt telefon.

Concluzia: vinde-l de "o bere", pentru piese (daca gasesti cumparator)!

| Wr3nch a răspuns:

4s e o relicva patron. Si daca il faci sa mearga poto cel mult sa dai apeluri si sms.

| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Da dar nici nu știu cum să îl fac și aș vrea să îl fac să stau și pe el puțin