Bai Huawei-urile se încing. Bine, nu asta e problema ca sunt telefoane bune. Individul respectiv are un motiv pentru care vrea sa scape de el. Trebuie sa ai grija la ce cumperi. Daca ar fi sa ma raportez strict la pret-specificatii, e foarte convenabil. Dar mai e in garantie? Ma rog, daca alegi sa il cumperi sper sa fie ok, dar ai grija, pana nu il umbli putin in el nu-l cumpara!
Huawei-urile sunt de fapt foarte safe si nu se incing, cred ca faci confuzie cu Samsung.
Am avut 2 Huawei-uri pana acum si in continuare sunt foarte incantata de ele.
Pot confirma ca, in 5 ani de folosinta a aparatelor telefonice Huawei, nu s-a incins nici unul!
Recent, mi-am luat un Huawei Mate10 si raman incantata de acest brand si de toate update-urile pe care google le face pentru ele.
Huawei p10 lite se incinge pe timp de vara. Dar da! Sunt telefoane foarte bune.
Nu-i adevarat!
In ultimii 5 ani am avut numai telefoane Huawei si nu s-au incins deloc!
Draguțo, nu stau sa ma iau acum la cearta daca se incing sau nu. Daca ai husa pe el, nu-ti dai seama, dar daca scoti husa, da. Plus de asta, multa lume se plange ca se incing. Bafta
Toate telefoanele se incing daca le tii in soare, asta este clar si usor de dovedit!
Dar, te asigur ca Huawei este o marca de telefoane foarte buna si extrem de usor de folosit, fiind a lui Google, unde toate aplicatiile se potrivesc manusa si sunt pe gratis pentru el.
Cat priveste apelativul "draguto", ma simt magulita, cand vine din partea unui copil, mult mai mic decat copii mei.
Ti-am spus drăguțo pentru ca nu stau sa ma cert, cat despre "copil", am 18 ani. Nu 10 sau cat ai crede tu. Hai gata chiar nu ma cert, succes
Profitabila? In ce sens?
Profitabila este atunci cand, pui samanta si ies rasaduri pe care le vinzi la bucata.
Dar cu un telefon, nu-i nimic profitabil, mai ales ca-i uzat si nu ai garantie la el.
Unul nou-nouț e ca aci:
https://altex.ro/smartphone-huawei-honor-7-lite-16gb-dual-sim-grey/
teelfonul are garanție măcar un an? Dacă da e ok prețul. Dacă nu, vezi aici prețuri:
https://www.olx.ro/......or-7-lite/
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: