Pe locul 1 ar fi Redmi Note 13 4G, fiindca e din anul acesta, ianuarie, are procesor mult mai capabil si mai economic.
Despre Honor, ce sa zic. Nu as alege Magic 5Lite in gama asta de pret.
Are procesorul foarte slab si el.
In plus, are sunet FOARTE slab, si ecranul foarte curbat. E un chin (aproape imposibil) sa aplici o folie de protectie pe aceste ecrane, indiferent ca e de sticla sau de nylon.
A25 la ce pret ai gasit?
Nu e cu nimic peste Redmi Note 13, nici macar la camera foto, deci daca e cu 300 mai scump (modelul de 8GB RAM), nu prea as zice ca merita.
Daca te deranjaza aplicatiile inutile de la Xiaomi, sau eventual unele de la Google/Android, si vrei sa le elimini, nu e chiar atat de complicat.
Nu ai specificat daca e vorba despre modelul cu 4G sau cel cu 5G.
Din punctul meu de vedere, Xiaomi dau cu batul in balta cu fiecare nou model.
Am cumparat pentru niste cunostinte 2 exemplare de Redmi Note 13 4G.
E un telefon super la cat a costat (165 euro in Germania), mai ales ca eu obisnuiesc sa ma joc cu ADB prin orice telefon pe Android (dezinstalez toate aplicatiile care nu imi sunt de folos, si care de multe ori, nu se pot dezinstala din setarile telefonului. Acest lucru lungeste viata bateriei. Daca nu stii ce sa dezinstalezi, nu il poti strica definitiv, dar va trebui sa ii dai reset din fabrica, vei pierde tot ce ai pus pe el pana in acel punct. Procedeul nu provoaca pierderea garantiei).
Ce e gresit din punctul meu de vedere cu acest model, e puterea procesorului.
Ar fi fost mai logic ca modelul 5G sa aiba procesorul de pe modelul cu 4G si invers.
Eu nu as da 1000 RON pe modelul cu 5G. De fapt nu as da nici 500. Cel cu 4G este ok, daca te multumeste tehnologia 4G.
Mamei mele i-am luat anul trecut un Redmi Note 12 Pro, dar acela cred ca depaseste bugetul tau. Face poze mai bune decat 13, gratie senzorului mai mare (senzor 1/1.56" > 1/1.67").
Categoric, nu. Doar Redmi Note 13 (4G) se incadreaza in pret, si are specificatii decente/bune.
Galaxy 05s si A14 sunt semnificativ mai slabe, din punctul meu de vedere, nu merita investitia.
La fel cu OnePlus Nord CE3 Lite... sau Realme 9 Pro.
Daca mai gasesti pe undeva insa Realme 9 Pro+ sigilat in 1000 RON, acela merita pe deplin banii.
https://www.pcgarage.ro/......a-la-1200/
Pe locul 1 ar fi Redmi Note 13 4G, fiindca e din anul acesta, ianuarie, are procesor mult mai capabil si mai economic.
Despre Honor, ce sa zic. Nu as alege Magic 5Lite in gama asta de pret.
Are procesorul foarte slab si el.
In plus, are sunet FOARTE slab, si ecranul foarte curbat. E un chin (aproape imposibil) sa aplici o folie de protectie pe aceste ecrane, indiferent ca e de sticla sau de nylon.
A25 la ce pret ai gasit?
Nu e cu nimic peste Redmi Note 13, nici macar la camera foto, deci daca e cu 300 mai scump (modelul de 8GB RAM), nu prea as zice ca merita.
Daca te deranjaza aplicatiile inutile de la Xiaomi, sau eventual unele de la Google/Android, si vrei sa le elimini, nu e chiar atat de complicat.
Salutare!
Recomand un Samsung A25 nou.
Poti vedea pe site-ul www.pcgarage.ro mai multe modele accesand linkul https://l.profitshare.ro/l/13666495
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."