anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Romanii din Italia, cum suna acasa? ce oferte bune au pentru a vb cu familia? cat mai multe detalii!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Folosesc skype ul majoritatea, ca e gratis si ofera o groaza de avantaje

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Daca ai internet poti sa vorbesti de pe internet. Daca vrei preturi relativ joase, poti sa suni cu skype-ul (platesti un pic pe acolo). Daca vrei si mai ieftin exista aplicatii voip. Eu am vazut ca pe vremuri era o aplicatie 12Voip care o puteai instala pe calculator/mobil si vorbeai gratis cu fixul din Romania. Costa cam 10 EURO pe 3 luni. Si apoi treceai la 2 centi per minut dupa alea trei luni. Bagi iar 10 Euro, iar 3 luni gratis.

Ar mai exista o alta metoda, sa vorbesti cu messengerul de la facebook de pe mobil pe mobil, prin internet. Din ce am vazut, pana acum este cel mai bun din toate pe care le stiu. Se aude instant.

| Anonymous1995 a răspuns:

Oferta de la digi mi se pare destul de ok, ai destule minute sa vorbesti in Romania-Italia la un pret bun, ti-o recomand

| extasycash a răspuns:

Daca esti deja pe wind iti pot spune ce oferta am eu:minute nelimitate in wind, nationale o suta parca erau, 300 mb iar in Romania vorbesc cu 14ccenti/minut primul minut din conversstie apoi cate 2 centi pe minut, totul cu 2, 5 €/ saptamana. Sper ca ti-am fost de ajutor.