| ganicius66 a întrebat:

S8 second-hand/ A8 2018 nou? Ce sa aleg intre astea 2?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic cu abonamentele astea, cam toti zic ca e doar de fatada si ajungi de fapt in pierdere cu luat telefonul la abonament. Eu mereu le-am luat la liber si am preferat cartela, mi se pare ca ai mai multe avantaje cu bani putini.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu nu mi-as lua second decat de la persoane de incredere, cunostinte, deci in cazul asta as lua A8.

| ganicius66 explică (pentru Adry05):

Merg saptamana asta si la germanos cu prelungirea abonamentului, merita undeva la 1800 lei S8 cu abonament undeva la 60 de lei pe luna? Sau mai bine un A8 la aboanament?

| NLS a răspuns (pentru Adry05):

Cunosc avocat care a trecut la cartela, dupa 15 ani de abonament.
Si-a luat 2 cartele pe 2 retele diferite, si platea aproximativ jumatate fata de abonament, vorbind la fel (sau mai mult).

Da, cam este pacaleala la abonament, cred ca o sa micesc abonamentul si imi iau un a8 2018 cu punctele acumulate fara sa mai cresc pretul abonamentului

| Adry05 a răspuns (pentru NLS):

Exact, chiar nu pricep oamenii care inca au abonament laughing eu platesc 6 euro cartela si am vreo 50 gb de net si tot continua sa-mi dea, nelimitat in retea si ceva minute si sms nationale

O sa renunt si eu curand

| Adry05 a răspuns (pentru ganicius66):

Nu stiu ce sa zic cu abonamentele astea, cam toti zic ca e doar de fatada si ajungi de fapt in pierdere cu luat telefonul la abonament. Eu mereu le-am luat la liber si am preferat cartela, mi se pare ca ai mai multe avantaje cu bani putini.

| gelu1970 a răspuns:

Mercedes sec hand sau trabant nou?

| ganicius66 explică (pentru gelu1970):

La masini e alta treaba :-)

| BadBoy1998 a răspuns:

A8 2018 NOU, pe langa faptul ca este nou, mai ai si garantie. Si diferenta dintre astea 2 nu este una foarte mare.

| ganicius66 explică (pentru BadBoy1998):

Galan_Alex_1997, asta zic si eu, am garantie, diferenta exagerat de mare nu prea e. + ca A8 2018 am inteles ca are o baterie mai buna (tine mai mult)

| BadBoy1998 a răspuns (pentru ganicius66):

Eu iti recomand A8, chiar daca is fan iPhone laughing

| gvrmaria a răspuns:

Eu am S8 si nu l-as schimba pentru nimic in lume

| ganicius66 explică (pentru gvrmaria):

Probabil l-ai luat nou. am inteles ca sunt unele cu probleme la display si incarcare (S8)