Din cate am auzit pe iDevice.ro, iOS 8.3 mareste autonomia bateriei la iPhone 4s si rezolva cateva probleme. Eu am ramas la iOS 7.1.2 la iPhone 5S. Nu m-am grabit sa-i fac update la OS din cauza problemelor care le are iOS 8. Dar daca tu i-ai facut pana acum update la el, atunci fa-i la 8.3 fiindca mareste durata bateriei, putin mai mult decat 8.2 si precedentele din aceasta versiune.
Fă-i update liniştită, am văzut un tutorial pe youtube în care se testau iOS 8.1.2 şi 8.3 pe două iPhone 4S, simultan. Telefonul ce avea iOS 8.3 reacţiona şi se mişca un pic mai repede decât cel cu iOS 8.1.2. Se zice că iOS 8.3 nu consumă atât de multă energie ca şi versiunile precedente, ceea ce înseamna durata bateriei prelungită.
Eu am iOS 8.3 pe iPhone 5S şi se mişcă excelent, vine cu mai multe emoji-uri, fiind rearanjate şi mai multe îmbunătăţiri şi schimbări.
Fa update ca nu e rau e chiar ok sa iti faci. 8.3 e mai imbunatatit decat 8.2. chiar daca ai 4s iti poti face linistita. si nu conteaza ca il actualizezi de pe itunes sau direct din telefon, nu iti distruge telefonul cu nimic. si cum adica ai memoriade 6gb? telefonul e de 8gb?
6gb pentru ca venise preinstalat cu ios 7