anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa imi iau Iphone? Se merita?

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Depinde de cati bani dispui: ce faci daca se sparge, daca e furat, etc?

| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Dispun de 10000 de lei. Vreau sa imi iau 2 iphone-uri si un Android.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Si mancarea pica din cer, pe gratis?

| Frank51 a răspuns:

Nu mai merita decat nou, si e destul de scump.

| lilianaadelina a răspuns:

Depinde de nevoile tale
daca pentru comunicare, jocuri sugerez Samsung/Huawei

| Tpufan123 a răspuns:

Eu am avut iphone 5s timp de 5 ani de zile, in care l-am scapat aproape peste tot, dupa mi-am luat Samsung ca m-am plictisit si toti sareau ca "ai iphone" iar acum cei care spuneau, si-au luat si ei tot iphone! Mie imi place, este foarte bun la sistem si jocuri, suporta foarte bine. Parerea mea e ca te scuteste de bataile de cap de la Android.
P. S. De la iphone 4s încoace isi face curatenia chache singur. Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru Tpufan123):

Ms

| Mariu0699 a răspuns:

Nu iti voi recomanda nici Samsung nici iphone si nici huawey. Iti recomand sa iti cumperi un telefon la un pret mai mic si care poate sunt chiar mai bune decat telefoanele pe care le-am enumerat mai sus.
Eu ti-as recomanda un Asus zenfone 5z, a fost chiar comparat cu un iphone x si Asus are multe lucruri mai bune decat un iphone x. Design-ul e la fel, m-am uitat cel mai mult la memorie la Asus ca are 8gb ram 256gb memorie interna si 2048 memorie expandibila, iphone x are prestatii de 9.9/10 iar un Asus zenfone 5z are 10/10. Al 2lea telefon, e si asta un super telefon si e Oneplus 5t, foarte puternic si el, recomand.
Aceste 2 telefoane Asus zenfone 5z si Oneplus 5t costa mult mai putin decat un iphone x si sunt chiar si mai bune. Le gasesti in jur de pretul 400-500 euro, vei fi foarte multumit. Nu stau sa zic acum ce are Asus-ul si oneplus-ul ca sunt foarte multe chestii. Sper ca te dai pe unul din telefoanele astea. Peace❤️

| anonim_4396 explică (pentru Mariu0699):

Mss

| kaitoo a răspuns:

Pai la aspect si sistem de operare, din punctul meu de vedere e printre cele mai reusite telefoane. Dar la performanta si durabilitate, sugerez Samsung!
I-ati ce-ti place!

| andrei1211 a răspuns:

In opinia mea singurul iphone care merita cumparat e iphone se, daca nu te deranjeaza ecranul mic. iar applicatiile sunt optimizate excelent pe ios. detin si un HTC u ultra (pret mic, ecran mare si specificatii de top), iar unele jocuri merg mai rau decat pe iphone se, din cauza ca Android nu e la fel de bine optimizat. folosesc mai mult iphone se pentru ca e mai compact si imi place ios, insa daca preferi un telefon cu ecran mare pentru jocuri si browsing, iti recomand HTC u ultra. nu o sa gasesti alt telefon mai ieftin cu specificatiile astea

Întrebări similare