| extazyyy a întrebat:

Sal Am facut un contract de telefonie,cablu TV, internet fiber link 2
la RDS si mi-au spus ca in maxim 10 zile o sa vina sa imi monteze cablu. Au trecut 18 zile si idioti n-au sa monteze cablu.
de 18 zile nu am TV NET SI TELEFONIE.
AM sunat de 3 ori la ei si de fiecare data mi-au spus ca in cel mai scurt timp vor veni. si idioti n-au venit nici acum.
Voua vi s-a mai intamplat asa ceva cu cei de la RDS?

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu ți se pare că sunt într-o periadă în care au liber și anumte de sărbători? ai răbdare o să vină după paște!

| extazyyy explică (pentru Azµre):

Ba da este sarbatoare acum dar eu am facut CONTRACTUL CU EI
in 18 aprilie... deja este 5 mai puteau sa vina pana acum, ei au spus ca o sa vina pana in 28 aprilie adica 10 zile si n-au venit

| Azµre a răspuns (pentru extazyyy):

O să vină... știu cum e și eu am stat după ei, dacă nu te prezinți la puctul lor degeaba îi suni, rămâii cu promisiuni și atât...

| DaftPunk a răspuns:

Cand m-am mutat, am asteptat 3 saptamani pana au venit.

| ZeHelp a răspuns:

Suna la ANPC. Vor lua ei masuri pentru neseriozitatea oferita de catre cei de la RDS.

| Dinu_Marian_1994 a răspuns:

Ei stai fara griji pana ajung ei trece si pastele pe urma iti spun sa stai sa astepti sa treaca si craciunul, eu daca nu ma insel mie mi-au spus ca vin in 2 saptamani si au venit in aproape 2 luni. incearca sa suni la ei la Bucuresti doar asa te baga in seama o sa te puna sa faci un fel de plangere la telefon si poate doar asa sa vina si ei mai repede