E pe cale sa ti se arda incarcatorul, ai grija. iti recomand sa il schimbi.
Poate o fi si asta, dar la telefonul acesta am un incarcator iar la celalalt telefon, aveam cu totul alt incarcator, adus din Anglia ca aveam si adaptor la el.
Ma gandeam ca poate o fi vreo setare din telefon care ajuta sa setez puterea de incarcare, ca poate o fi prea slaba de la incarcator, sau ceva de genu, nu am idee...
Telefonul nu are nimic. Dar daca nu schimbi incarcatorul, o sa se schimbe asta.
Root ce inseamna?
Deci ce este un root Question... o sa incerc sa iti explic in cateva randuri asa mai babeste sa intelegeti tot Idea...
ROOT... multi interesati la ora actuala ce e root. root este un server sau mai bine zis un calculator[PC] care are ca sistem de operare UNIX/Linux-like... sper ca ti auzit de Linux este ceva in genul Windows-ului dar mult mai destept.
asta numesc uni root de fapt denumirea de root vine de la un user de la acest server... USERUL SUPREM acesta are denumirea root - este la fel cum pe windows ese userul administrator...
-sa va explic asa ca multi nu stiu si spun vreau si eu un root... de unde pot sa fac rost. pai root poti sa iti faci si u singur. instalezi un sistem de operare UNIX adica Linux si acela e un root - adica u ai la acel calculator userul suprem root... nu va sfatuiesc pe cei ce nu au habar de sistemele UNIX sa instalati deoarece e putin mai complicat decat Windousul Wink
Ps: cam asta va pot spune eu de root... astept mai multe completari de la voi cei care stiti mai multe.