| alisuc a întrebat:

Sal TPU am nevoie de mare ajutor deci...am un Allview A4 duo si o cartela de frog si isi pierde mereu semnalul am fost la germanos si mi a spus ca e posibil sa se fi demagnetizat cartela am schimbato mi a dat alta tot de frog si tot la fel imi face am si o cartela de Vodafone si nu imi face asa ce as putea sa fac? La cartela frog imi pica si semnalul de la internet cand e h+cand e doar E si pe langa toate astea pe langa nici numai pot da apeluri si cand incerc sa apelez sta in apel fara sa sune si daca trimit msj sta ce sta si imi zice ca nesajul nu poate fi trimis iar daca vorbesc cu cineva la tel nu imi lica semnalul si merge cun ar trebui in mod normal ajutatii ma va rog e urgent nu mai pot

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alisuc explică:

Am pus si alta cart. Era de cosmote impreuna cu cea de frog tot asa facea...

| alisuc explică:

Ce pot sa i fac chestia e ca pana acum a mers si ce pot sa i fac sa mearga din nou pentru ca am pus si doar un singur sim si tot asa face

| Joannee a răspuns:

Buna.si eu am Allview p5 alldro. Si eu am dual sim si la fel mi se intampla. Pe sim 1 am cosmote care merge perfect si pe sim 2 am oreange care pica semnalul, nu primesc apelurile, intr-un cuvant merge fr greu. asa sunt dual sim-urile. nu sunt fr bune, nu e din cauza cartelei, pentru ca daca o bagi in alt telefon merge perfect.