Eu zic sa faci upgrade dar e decizia ta. Si daca tot nu merge asa fara sa faci upgrade ce ai de pierdut? Eventual mai faci o formatere la telefon daca vrei versiunea veche desi cu versiunea veche nu va merge.
Salut andy! Am intampinat si eu problema aceasta dupa ce mi-am formatat telefonul. O solutie ar fi un restart la telefon. Mai poti incerca sa folosesti pachetele de date sau wi-fi. Incearca sa schimbi tipul conexiunii. Sper insa ca restartul sa rezolve problema
I-am dat restart si sa revina la setarile din fabrica dar tot degeaba.si cand intru in market sa descarc aplicatii imi da sa upgradez, sa decarc o alta versiune de market, si am citit pe net k e din cauza la aplicatia asta noua, din cauza asta nu pot downloada.si ii dau cancel la versiunea asta noua si imi iese din market din aplicatie.
Daca ai dat resetare telefon ai revenit o versiune veche de Google Market. Acum magazinul de aplicatii se numeste Google Play si e nevoie sa dai upgrade la versiunea de market. Si eu mi-am formatat telefonul si am facut upgrade.
Schimba windows asa mi s-a intamplat si mie dupa ce am schimbat windows-ul mi-a mers
AlexMaftei2001 întreabă: