| costinvlad a întrebat:

Sall. Cat ar costa un abonament cu net nelimitat la Vodafone sau Orange. Nu as dori sa merg pe telekom, dar daca nu este nicio solutie asta este. Chiar si fara telefon. Ms.

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Daca doresti, putem trimite solicitarea ta colegilor nostri de la departamentul Vanzari. Acestia te vor apela si iti vor oferi toate detaliile necesare. Pentru a trimite o cerere colegilor nostri in vederea unei oferte, ne poti oferi un numar de telefon de contact, o adresa de email de contact si sa ne spui in ce oras te afli. De asemenea, te rugam sa ne spui daca doresti activarea pe persoana fizica sau juridica. Te asteptam in sectiunea de mesaje private cu aceste detalii.

O zi buna,
Orange Helper

| costinvlad explică (pentru OrangeHelper):

Daca am 17 ani pot face abonament? In mai, pe 22 mai fac 18 ani.

| OrangeHelper a răspuns (pentru costinvlad):

Salut,
Doar in momentul in care ai 18 ani impliniti poti face un abonament Orange.
O zi buna,
Orange helper

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Digi dă nelimitat net la 4 euro si ceva!
Să crape de ciudă Orange.

| costinvlad explică (pentru sierra1):

Pai eu am nevoie si de viteza. Poate ca digi da nelimitat, dar viteza ar fi mica fiindca ar fi aglomerat traficul cv de genul. De exemplu daca la Orange as lua 10 GB Net, si nu mai stiu eu ce, viteza nu ar fi mai mare? Degeaba e nelimitat daca viteza e mica. Conteaza si ce aparatura se foloseste de catre cei de la digi sau Orange sau oricine alt cineva. Ms.

| sierra1 a răspuns (pentru costinvlad):

Banii tăi! Decizia ta.

| MihaiNicu23 a răspuns:

In jur de 5-6 euro ca nu vor avea preturi prea mari fata de concurenta.

| ziftode a răspuns:

La Digi eu platesc 2€ pe luna (doi, DOI EUROZ), adica sub 9lei (PEEEE BUNEEEEEE)
am 5G pe 3g si 50G pe 4g, daca ii consum imi scade viteza si atat (adica, e nelimitat), iar asta nu mi s-a intamplat pana acum, si am facut chiar download-uri pe PC cand am avut nevoie

| CARTOFpe a răspuns:

Salut net nelimitat și nu cheltui așa de mult Telekom 5 eur