anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall,
Ce telefon imi recomandati intre Samsung galaxy s3 si LG optimus 4x hd cu argumente. Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| iesiacasa a răspuns:

Salut eu iti recomand s3.am avut si eu de ales intre 4x si s3.s3 e mai bun la toate capitolele:are display 4.8 inci vs 4.7 inci, ecranul super amoled hd este mai bun ca ips avand culori mai clare, memoria 16, 32, 64 vs 16 gb, s3 este mai subtire avand 8.6 mm vs 8.9 mm, camera secundara de 1.9 mp vs 1.3, procesorul de 1.4 ghz exynoos vs 1.5 ghz nVIDIA tegra 3, aici s3 castiga deoarece exynoos e mai bun ca nVIDIA tegra, la capitolul pret castiga 4x 1700 lei vs 2000 lei, s3 are functii interesante cum ar fi s voice prin care poti sa intrebi telefonul vocal unde esti sau cum este vremea, smart stay, telefonul nu se inchide atat timp te uiti pe net, apel direct cand pui telefonul la ureche si suna automat etc..la design s3 castiga.per total Samsung galaxy s3 deoarece merita banii pentru cea ce ofera utilizatorului.gandestete ca acastigat telefonului anului 2013 si sunt foarte multumit ca l-am cumparat.deci cumparati s3. bafta

2 răspunsuri:
| supermamici a răspuns:

Samsung s3. Este in oferta de reducere de pret aici: http://bit.ly/samsung-s3-oferta

| BVBArmyMember a răspuns:

Eu recomand Galaxy S3. În primul rând pentru că e o firmă mai bună decât LG. Plus că are cameră calumea, touch screen bun. eu zic că merităwinking.