| bokorrobert1999 a întrebat:

am un Samsung as vrea sa il fac negru cu carioca permanenta credeti ca se va sterge am facut un punct si nu sa luat e facut din plastic ce credeti dau funda?

8 răspunsuri:
| TzZaCKe a răspuns:

Eu iti sugerez sa nu il mazgalesti cu markeru pentru ca daca il dai, chiar daca e permanent o sa se vada niste linii si o sa fie lipicios si o sa mai si miroase urat

| Mâncărici a răspuns:

Cred ca este o idee proasta sa faci fondul unui telefon cu o carioca!

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Se va sterge, dar merita sa incerci!

| IoOoA a răspuns:

Cred că o să se şteargă, nu ştiu. Eu când am vrut să-mi colorez telefonul cu marker permanent s-a şters mai greu după ce am lăsat markerul să se usuce jumătate de oră-o oră. Sper să te ajute happy Totuşi, dacă voiai un Samsung negru trebuia să-ţi iei de la început

| sorinalex96 a răspuns:

Se va sterge cu diluant ceva, da daca faci asa ceva n-ai minte, ori esti prea plictisit

| danni004 a răspuns:

Un alt programel de facut bani online, cel mai usor, zic eu, intrucat nu trebuie sa faci nimic, este Gomez Peer Zone pe care tu trebuie sa il descarci de pe site, dupa ce te inregistrezi.
Nu trebuie sa faci nimic, decat sa il ti deschis atunci cand doresti, cand sa spunem intrii pe messenger, facebook s.a.m.d. Esti platit atata timp cat il ti deschis.

Interesant, nu? Se pare ca da.

Nu esti inca inscris? intra pe http://www.gomezpeerzone.com/application-apply/?Referrer=illegald si fa bani cati vrei!

Pentru a face mai multi banuti trebuie sa cautati oameni care sa ii convingeti sa se logheze pe Gomez PEER de pe link-ul tau de refferal!

Mult succes

| danni004 a răspuns:

Un alt programel de facut bani online, cel mai usor, zic eu, intrucat nu trebuie sa faci nimic, este Gomez Peer Zone pe care tu trebuie sa il descarci de pe site, dupa ce te inregistrezi.
Nu trebuie sa faci nimic, decat sa il ti deschis atunci cand doresti, cand sa spunem intrii pe messenger, facebook s.a.m.d. Esti platit atata timp cat il ti deschis.

Interesant, nu? Se pare ca da.

Nu esti inca inscris? intra pe http://www.gomezpeerzone.com/application-apply/?Referrer=illegald si fa bani cati vrei!

Pentru a face mai multi banuti trebuie sa cautati oameni care sa ii convingeti sa se logheze pe Gomez PEER de pe link-ul tau de refferal!

Mult succes)))

| bokorrobert1999 explică:

Pai l-am cumparat de la cineva si asa mi la dat ca de fete