| Cristi_Cryss_1997 a întrebat:

car ar costa o baterie de Vodafone smart mini 3? sau daca am garantie la el si ma tine bateria ffffff putin mi-o schimba ei?

6 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Ti-o pot schimba ei GRATIS ( in cazul in care mai ai garantia ) in cazul in care n u mai ai garantie si ti-e expirata trebuie sa platesti ca sa iti de-a alta noua.

| LTAA a răspuns:

Da.

| Ruxandra15 a răspuns:

Hmmmm telefoanele Vodafon nu sunt bune. S-ar putea din fabricatie sa fie asa si pentru asta ar trebui sa iti dea altul. Du-te si vezi ce iti vor zice o baterie am inteles ca e pana in 200 de lei depinde de unde o ei.

| kar1GaNNN a răspuns (pentru Ruxandra15):

Nu e adevarat ceea ce spui tu acolo.
Telefoanele Vodafone sunt foarte bune pentru cine stie sa le foloseasca. Daca el se joaca toata ziua ii va slabi bateria si nu il va tine mult.

| Ruxandra15 a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Cum se face ca am avut 3 telefoane Vodafone si m-au tinut doar 3 luni fiecare si il folosesc doar pentru a vorbi cu iubitul nu ma joc. Decat sa ma joc pe telefon mai bine cu un caine, sau citesc o carte ceva de genul. Si decat un Vodafon mai bine un Nokia care majoritatea sunt facute la Cluj.

| BTWIN a răspuns:

Depinde cat folosesti si telefonul... daca te joci toata ziua normal ca nu te tine. Poti sa incerci sa mergi la ei sa ti-o schimbe dar nu cred.