| Chrysstian a întrebat:

Ce va place mai mult Acer Cloudmobile sau HTC Windows Phone 8X? Dar dintre Sony Xperia Z si ZTE Grand S?

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

HTC Windows Phone 8X PARE a fi puţin mai performant, DAR are memorie PUŢINĂ ( neavând slot de card extern ), motiv pentru care PREFER Acer CloudMobile S500 - vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4542&idPhone2=4975

Dintre celelalte 2 modele ( aici deja SPECULĂM, deoarece n-au apărut încă ), aş alege Sony Xperia Z ( care mi se pare mai performant datorită vitezelor pe traficul de date ) - vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5204&idPhone2=5240#results

Toate cele bune.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut! Clar este mai bun 8X-ul, nu se compara cu Cloudmobile! Dar as alege Cloudmobile, pentru ca a fost pentru ceva timp visul meu!
Iti dai si seama de diferenta, dupa pret! Cloudmobile este 200Euro, 8X este 400!
La a doua comparatie.
Xperia Z, cum poti compara?
Arata mult mai bine, este water proof, are un ecran EXTREM de rezistent la zgarieturi, este SONY, este mai rapid pe internet, camera mai buna, procesor -aici vreau sa evidentiez ceva. iPhone 5 are dual-core 1, 2ghz..Are viteza pe internet si in general la fel de rapida ca si pe S3. S3 are Quad-Core 1, 4Ghz..cum crezi ca este posibil? Asa este si la comparatia aceasta! Chiar daca ZTEul are un procesor cu 200mhz mai mult (uau), nu are NICI o sansa sa se miste mai rapid. alta comparatie - One X+ are Quad 1, 7..cu300mai mult decat S3..Si tot S3-ul se... pe One X!-
o sa se upgradeze la 4, 2 jellybean si o sa aiba baterie mai buna..Vezi? Nu se compara!
Sper ca te-am ajutat!

| Chrysstian explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Problema este pretul la Sony..., tie-ti plac mai mult cele de la Samsung decat cele de la Sony nu?
P.S.: Eu am un cloudmobile si sunt foarte multumit de ce ofera, mai ales pretul...

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru Chrysstian):

Salut! Stiam ca te stiu undeva..probabil ti-am mai raspuns la intrebari!
Nu as vrea sa aleg! Personal imi plac ambele! Eu cand eram mai mic aveam o slabiciune pentru clasicele Sony Erricson.uri...Pe atunci Samsung nu prea exista atat de mult pe piata telefoanelor!
Cloudmobile-ul acela este un fenomen! Si daca gasesc o baterie mare facuta speciala pentru el (>1800mAh), care probabil va fi facuta, va fi fara dezavantaje!

| andulicious a răspuns:

Cum poti sa compari un HTC cu Acer? straight face La fel si cu Sony Xperia Z si ZTE Grand S
care dupa parerea mea praf thumbs down