Cred ca mai sigur te poate lamuri la un magazin Vodafone. Eu sunt tot la Vodafone si acum vreo 6-7 luni am dorit sa schimb numarul ( eu am abonament), adica sa imi transfer abonamentul pe alt numar, mi-a spus ca se plateste, nu mai stiu exact suma ( era in euro) si ca nu am cum daca nu mi se incheie contractul.
Dar poti sa incerci, politica la Vodafone se schimba mai mereu, poate s-a schimbat si legat transfer.
Vorbeste cu tatal tau ca sa transfere abonamentul lui pe cartela ta, si veti ramane fiecare cu numarul lui. E singura solutie.
Ori poti sa ii activezi wifi hotspot si sa intrii pe net-ul lui cu telefonul tau. Dar hotspotul se dezactiveaza automat dupa un timp de nefolosinta si pai trebuie activat iarasi. Asta e mai complicat.
Buna.
Nu se poate, poti sa iti faci si tu abonament pe acelasi titular adica tatal tau, dar pe cartela ta, sau poti sa iei cartela tatalui tau si el ti-o ia pe a ta.
Se mai poate schimba abonamentul pe alt numar, dar costa dar asta dupa inchierea contractului ( 1 an sau 2 ani, depinde cand l-a facut). Pentru mai multe informatii te-as ruga sa te duci la un magazin Vodafone ca sa fii mai sigur.
Cred ca mai sigur te poate lamuri la un magazin Vodafone. Eu sunt tot la Vodafone si acum vreo 6-7 luni am dorit sa schimb numarul ( eu am abonament), adica sa imi transfer abonamentul pe alt numar, mi-a spus ca se plateste, nu mai stiu exact suma ( era in euro) si ca nu am cum daca nu mi se incheie contractul.
Dar poti sa incerci, politica la Vodafone se schimba mai mereu, poate s-a schimbat si legat transfer.