Actualizarea nu aduce intotdeaua rezultate bune, de aceea e bine sa ai motive intemeiate pentru a-i face update. Daca dispozitivul functioneaza corect si daca nu e necesara actualizarea, recomandarea mea e sa ramai pe versiunea actuala. Numai daca apar erori sau nu poti folosi dispozitivul fara actualizari, abia atunci sa te gandesti la update.
Țin să îl/o contrazic pe dannyel86. Actualizările software pentru un dispozitiv venite din partea producătorului original sunt mai degrabă necesare decât problematice.
Există întotdeauna mici scăpări ce pot genera probleme de utilizare a dispozitivului (anumite aplicații devin incompatibile și nu funcționează corect; sau anumite funcții au o funcționare incompletă), dar o actualizare software este în primul rând una ce rezolvă probleme de securitate pentru utilizatori și nu numai.
Cu riscul de a te trezi că nu-ți mai funcționează aplicația X, eu te încurajez să faci tot posibilul pentru a ieși din grupul de victime țintă pentru hackeri, viruși și software malițios.
Dacă actualizarea asta creează niște probleme mari, cât de curând va apărea un nou patch (actualizare) care să repare problema respectivă.
Mai pun inca o intrebare ca asta sa vad ce raspunsuri mai primesc ca aici este una da una nu
y0nelitHa întreabă:
ady123456789 întreabă:
anonim_4396 întreabă: