| anda2002 a întrebat:

A, nevoie de ajutor. Urmeaza sa imi iau un telefon. Am bugetul de 1000-1200 de lei. Nu stiu ce sa imi iau, adica iphone? Samsung? Iphone 5 second? Iphone 4 nou? Un Samsung galaxy s 5mini nou sau s4? Sau un Samsung galaxy s 5 second? Ajutoooor! Dau funda. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| qRazvII a răspuns:

Iti recomand Samsung galaxy a5 este fabricat din metal face poze excelente, procesor bunicel 2gb ram + Arata foarte bine, sau s4, dar nu arata asa bine si nu face poze asa bune ca`si a5, dar in gaming se descurca putin mai bine, acuma tu decizi baftahappy

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Tot timpul vă recomand să vă cumpăraţi un telefon NOU, din magazin, cu Factură + Garanţie!

NU cumpăraţi second-uri de pe diverse site-uri ( sau de la diverse persoane ) că veţi avea probleme cu telefonul sad

Toate cele bune!

| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S4 deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php

| presus a răspuns:

Salut! Iti recomand telefonul Samsung Galaxy S4. Costa intre 1000-1200 lei nou din magazin. Eu il am de 5 luni si sunt foarte multumit de el. Este un telefon performant si destul de mare. Numai bine!

| vladeusebiu a răspuns:

Samsung clar si sa fie nou.