Eu iti recomand sa mai strangi putin si sa iei Huawei P30 Lite. Are o camera extraordinara si nu este extraordinar de scump (nu am acest telefon). Costa cam 1700 lei si il poti tine si 4-5 ani.
In bugetul asta iti recomand un telefon de la Xiaomi, Pocophone (1300 de lei pe pcgarage)
Camera este geniala, telefonul este puternic, are si portret, iar pretul il face deja chilipir
Are telefonul asta un prieten si e facut din un material prost
Este facut din plastic, stiu, dar are componente de top si o camera foarte buna.
Nu da banii pe Huawei deoarece nu mai e suportat de Google si nu v-a mai primi nici macar un update de securitate. Daca vrei camera pot recomanda din experienta un Google Pixel. Nu trebuie sa il iei pe cel mai nou. Daca iti iei un Google Pixel/xl (prima generatie) vei fii foarte multumita. Una dintre cele mai bune camere de telefoane si e in jur de 1500 de lei. Ai update-uri de securitate in fiecare luna si foarte multe moduri in care iti poti folosi camera: slow motion, mod special de poze pentru noapte, lens blur, time lapse si multe altele.
Specificatii: procesor snapdragon 821, 4 gb ram, spatiu de stocare la alegere intre 32/64/128 gb, camera 12 megapixeli, camera din spate este 4k, 30 fps, poate filma 1080 in 60 fps. Specificatiile sunt bune, pozele sunt transferate in cloud ca sa nu ocupe spatiu pe telefon iar spatiul din cloud este nelimitat, telefonul merge incredibil, ai cea mai noua versiune de Android, inainte sa o aiba orice telefon. Sper ca te-am ajutat
Ionuț_Jr._1995 întreabă: