Nu neaparat ca este fake dar din cate am vazut la alti posesori de iphone care se plangeau ca desi noul acumulator are putere de 2850 mAh acel acumulator tine mai putin decat o baterie originala iphone 6.
Nu e "fake", nu scrie ca e facuta pentru iPhone 6, doar "iP 6", nu are copyright si nimic care sa ateste ca Apple a permis fabricarea ei. E doar o baterie standard, brandless.
S-ar potrivi pe iPhone-ul tau dar eu ti-as recomanda sa o lasi pe aia din fabrica sau sa iei una exact la fel daca vrei sa fie "ca noua".
Site-ul ala e aiurea, nu am auzit niciodata de el sau pe cineva care sa il foloseasca, sediul lor e inexistent iar bateria in sine are niste caracteristici care AR TREBUI sa iti sara in ochi in secunda in care le vezi.
1. E o baterie Li-Ion de 2850 mAh care la o simpla cautare pe amazon sau alt site care ofera detaliile tehnice si in special greutatea ei vei vedea ca are o greutate mai mica decat cea care vine din fabrica pe iPhone 6, lucru dubios pentru ca de obicei bateriile Li-Ion sunt mai grele. In orice caz, o baterie cu o capacitate mai mare ar trebui sa fie mai grea de la bun inceput.
2. E confectionata din alte materiale, are alta tehnologie la baza, mai veche si mai ineficienta (bateriile Li-Ion se strica in timp, am cateva telefoane care au bateriile umflate sau moarte pe cand altele cu Li-Po stau bine mersi de ani de zile).
Poate te ajuta si asta sa iti dai seama ca, de fapt, bateria pe care vrei sa o cumperi e de fapt mai slaba decat ce ai tu sau undeva foarte similara ca si capacitate:
https://www.ifixit.com/......at+is+that