Pentru baterie eu îți recomand "Xiaomi poco X4 pro" eu îl folosesc de câteva luni și bateria mă ține o zi și ceva, este bun și pentru cameră sunt foarte mulțumit de el și prețul accesibil la1800 de lei, sper că te-am ajutat?
Depinde de ce marca ai dori telefonul, dar eu te voi ajuta cu toate sfaturile mele :
- daca ești gamer, îți recomand Rog Phone 5, care vine cu o baterie de 6000 mAh, in cazul in care vrei un telefon cu o baterie mare și o capacitate asemenea.
-daca vrei sa te uiți la filme, seriale sau YouTube îți recomand un Samsung Galaxy fold care este un telefon pliabil ( mai pe scurt pe poate transforma in tableta ) acesta este destul de scump dar îl poți cumpăra sh cu un preț de 3000 lei
-un telefon cu o camera excelenta și care este perfecta pentru o persoana ocupată cu afaceri, servicii și multe altele este iPhone ul, eu ți as recomanda un iPhone 13 fiind accesibil la preț și compact.
SPER CA TE AM AJUTAT, SUCCES IN ATI GASII TELEFONUL!
Eu iti recomand un service bun care sa iti faca o revizie completa a telefonului, ce te va costa maxim 800 lei. Si uite cum cu o investitie de 800 de lei ai un device care intrece foarte multe device-uri de mide-range actuale.
anonim_4396 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: