anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, acum câteva zile mi-am cumpărat un iPhone de la Altex, angajatul respectiv cu care am vorbit mi-a spus ca e demo, adică mi-a spus ca e un telefon normal care a fost doar expus, când am ajuns acasă am căutat informații despre acest demo și am aflat ca sunt făcute special pentru Afișare și nu trebuie vândute, telefonul se mișcă ok pana acum, dar nu știu ce sa fac, sa îl schimb cu altul nou dând o diferența de bani? Am de ce sa îmi fac griji pe viitor?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu ți-a făcut o reducere de preț pentru că aparatul era (singurul și) expus?

| Davidaks13hje a răspuns (pentru sierra1):

Ba da mi au făcut o reducere

| Davidaks13hje a răspuns (pentru sierra1):

Și acum când ți-am răspuns ție, mi se pare ca scrie puțin in lag, dar doar pe TPU, dacă scriu pe orice altceva merge bine, asta ar putea fi de la site?

| sierra1 a răspuns (pentru Davidaks13hje):

Iphone nou, lag? nu prea imi vine să cred. Mai șterge din aplicații

| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Apple trimite in magazine telefoane speciale demo, care se reseteaza o data la 30 min-1 ora si nu pastreaza nici o setare modificata fata de cele din fabrica. Daca te regasesti in situatia in care iti dispar aplicatii sau contacte, apeluri, mesaje etc, atunci ai un demo. Daca nu, atunci este un telefon normal, destinat vanzarii probabil fiind doar desigilat/returnat (motiv pentru care ai primit si reducere).
PS:sunt fost angajat Altex, asa ca iti zic din experienta

| Davidaks13hje a răspuns (pentru codrinmaestruldumelor):

Nu îmi dispar aplicațiile sau altceva, singura problema e la camera fata care se laguieste, sau cel puțin așa mi se pare mie

Și mai scrie pe spatele cutiei de la telefon demo-not FOR resale, nu știu dacă are treaba neaparat

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Davidaks13hje):

Atunci ti-as sugera sa revii in magazin si sa ceri niste expicatii, in special pentru ce scrie pe cutie. Cat despre camera se poate trimite in service si dureaza cam 2 saptamani

O sa merg, stii daca imi primesc banii inapoi pe telefon sau cel putin pot sa cumpar ceva de aceeasi suma, nu prea mi se pare foarte ok ca dupa 2 zile sa duc telefonul la service sincer, multumesc pentru raspunsuri

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Davidaks13hje):

Poti chiar sa-l returnezi pentru orice motiv in primele 14 zile si iti primesti banii inapoi, este regula