| Beyourself1245 a întrebat:

Acum o zi am achizitionat de la un amanet un Iphone 5s cu 320 lei. Telefonul e ok, se misca bine, problema e la baterie. Ma tine (daca e full) 3-4 ore si scade din 3-3% sau din 5-5%. De exemplu acum are 16%, il bag la incarcat si dupa sare la 20%, iar dupa ce il scot la 18% bag iar si ramane 18%. Daca e bateria nu e problema, dar sa nu fie ceva de la placa de baza (mi-a zis var-miu) dar nu cred asa ceva. Ce parere aveti?;/

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Schimbă bateria.
Eventual ai putea să mergi la o clinică gsm să îți zică dacă e vreo problemă cu placa de bază.

| deeeaqq a răspuns:

Să mă scuzi pe mine, dar tu chiar credeai că dacă îl iei de la un amanet cu 300 de lei îți va merge perfect?

| Beyourself1245 explică (pentru deeeaqq):

Nu am mers pe principiul asta, scuza-ma ca-ti zic. Imi dau si eu seama, e si normal. Telefonul merge super bine, singura chestie care-l dezavantajeaza e bateria. Oricum l-a luat var-miu la el sa-i schimbe bateria.

| ConfuZ108 a răspuns:

Bateria e devină zic eu
IPhone-ul are mereu probleme cu bateria, daca iti cumperi unul nou, in jumătate de an sau si mai repede o sa te tina bateria la fel... Parerea mea e ca ti-ar fi mai de folos un Samsung S7 Edge, e si ieftin dar si bun
Unul nou sa iti iei sa fi sigur de marfă
Altceva nu stiu, sper ca te-am ajutat cu ceva
Cu plăcere

| Beyourself1245 explică (pentru ConfuZ108):

Asa ziceam si eu ca bateria este. Daca e sa o schimb, ii pot pune una de 2000mah? el are 1560mah. Se poate?

| ConfuZ108 a răspuns (pentru Beyourself1245):

Sincer nu știu, cred că nu
Eu zic să-l vinzi și să-ţi iei altul
Dai o ţeapă și te-ai scos cu alt telefon?