| energia a întrebat:

Salut.

Alt telefon decat Samsung nu am avut, sincer. Sunt destul de multumita pana cand implineste varsta de 2 ani in mainile mele.

Deja incepe sa aiba perioade in care merge destul de lent sau se blocheaza cand am cea mai mare nevoie de el.

M-am gandit sa imi iau un iPhone (habar n-am ce model pentru ca sunt oricum prea multe si nu stiu care ar putea sa ma multumeasca).

De rezistat, acum depinde de persoane si cum il foloseste.
Insa, as vrea sa vad cum functioneaza chiar daca ma atrage in proportie de vreo 70% doar design-ul.

Pe voi cat va tinut cel mai mult un telefon?
Si mi-ati recomanda sa imi iau iPhone (+ ce model)?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa iphone ul, samsungul ăsta e bun, poate trebuie resoftat in servis sau facute actualizari. Dul la servis sa vada ei ce are.

| Wr3nch a răspuns:

XR. E decent si o alegere buna daca vrei sa incerci experienta iPhone fara sa investesti prea mult.

| gelu1970 a răspuns:

Vrei să renunți la o marcă ce durează in medie 18-24 luni și să cumperi o castană mai mare decât ai.
Cum le gândiți...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai repede as merge pe S10 decât pe iPhone. Sau P30 de la Huawei. Iphone e doar o fiță și scumpa ca naiba. Accesorii scumpe, dacă s-a stricat e scump sa repari, și nu poți descarca muzica, numai cu bani.

| BlackBriliant a răspuns:

Du-l la service, daca mai e in garantie

| Trickster a răspuns:

Cel mai mult un telefon mi-a tinut 3 ani si iti recomand sa iei un Huawei deoarece e mult mai bun decat iPhone. Camera buna, bateria tine mult, jocurile ruleaza bine. Iti recomand mate 20