| Iosif9977 a întrebat:

Salut! Am cumpărat acum aproximativ o lună un iPhone 13 pro max, iar acum câteva zile am observat pe una dintre lentilele camerei un mic punct ce pare a fi de zgârietură. Telefonul nu l-am scos din casă până acum și am fost chiar foarte atent pe unde îl așez, deși am husă pentru el.
Mă rog, eu nu mi-am făcut griji pentru lentilele camerelor știind că sunt foarte rezistente și că posibilitatea de a se zgâria e spre zero. Totuși, se poate ca acel punct să nu fie de fapt o zgârietură? Nu știu, nu mă pricep… dar am încercat sa îl îndepărtez ștergând ușor lentilele cu material din acela fin gen batistă de ochelari…
Sau se poate înlătura în vreun fel?

Pozele nu par a fi afectate, dar e enervant pentru mine când mă gândesc…

Fundă+vot

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

E imposibil o asa mica zgarietura... sigur doar e mizerie, s-a uscat bine pe ea de aceea n-o poti inlatura usor! Iar daca in poze nu se vede nimic atunci nu te mai complica!

| ACTH a răspuns:

Am o problema similara tot la 13 pro max, insa nu stiu daca ne referim amandoi la acel lens flare. Spre exemplu, daca vreau sa fac poze seara, afara si sunt lumini, se reflecta foarte naspa - ca si cum ar fi camera zgariata. Daca este asta, va fi o problema rezolvata din soft pe viitor - cel putin asa promite Apple. Daca nu observi zgarieturi pe camera, incearca sa stergi cu o carpa - eu de obicei sterg cu tricoul. Nu ai ce sa faci mare lucru (folosirea batistei de ochelari e de asemenea o varianta buna) in cazul in care camera NU este zgariata.

| ACTH a răspuns:

Nu vad sensul comentariului tau. Observ doar frustrare. E cel mai bun telefon de pe piata la ora actuala. Cine are Apple stie ca nu exista concurenta.

| omuletulofficial a răspuns:

Poate e doar praf, iar daca nu afecteaza calitatea imaginii, don; t worry big grin si eu am 13 pro, dar nici o problema la el