Daca ceva a fost luat fara sa fie platit, atunci se considera furat.
In cel mai bun caz va fi blocat si nu vei putea folosi telefonul.
In caz mai rau...
Poate va invatati minte sa numai cumparati de la baieti telefoane si alte bunuri, cumparati-va un lucru cand vi-l permiteti.
Ramai si fara telefon si cu banii luati ca bulangiul ala nu a platit si ti-a luat banii, eu il calcam in picioare.
Sunt destui pe care-i vad nu au o chifla in burta si stau la cozi si platesc arte cate 80 de lei pe luna la un telefon pe care nu si-l permit sa-l cumpere cu banul jos, alti idioti
Pai am mai avut eu un p30 pro si tot asa a fost luat si nu mi l a blocat. dar nu stiu la iphone
E vina baiatului, tie nu o sa iti faca nimic, probabil sa iti blocheze telefonul si sa ti-l ia, dar actele sunt facute pe numele lui nu al tau.
Pai eu nu stiam chestia asta abia astazi m-a sunat si mi-a spus
Am mai platit si 2600 de lei..eu avand 16 ani. bursa si am mai fost la munca sa mi l pot permite. si m-am bazat ca un prost. asta este
Mamă ce țeapă ai luat, da i inapoi telefonul mîine, si sa-ti dea banii te a fraierit ăla, sa l sune tatal tau pe baiatul acela sau pew părintii lui sa ti aduca urgent banii inapoi si da i telefonul sa se spele cu el pe cap, te a păgubit rau de tot.