Greu de ales, acel iphone 6s e cam generatie veche, acel s8 e generatie aparuta recent dar folosit, dar s8 numai are deloc garantie? merge ok?
eu as merge pe s6, mereu as alege ceva nou nu vechi
S8 ul are garanție, și merge bine
Daca S8 e in stare foarte buna, putin folosit, fara defecte fizice majore as zice S8
Iphone 6s clar. E mult mai bun. Face poze mai bune si te tine mai nult. Sper doar sa nu se stanga de la frig iarna. Ca de obicei unele iphone-uri asa fac. Eu am 5s si se inchide cand e frig afara. E alegerea ta. Daca iti iei Iphone, ii si mai smecher si ii si nou. Nu are rost sa-ti iei unu la mana a 2-a ca poate nu ii atat de bun
Eu asi merge pe S8, din cauza ca detin unul si sunt foarte multumit de el, totusi 6S-ul este nou ceea ce este un avantaj.
Aici ai un site care compara cele doua telefoane:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7242&idPhone2=8161
Cred ca ar trebui sa te uiti mai bine cum arata telefoanele si dupa sa pui intrebarea, iphoneul acela nu se comapara din nici-un punct de vedere cu s8-ul, eu personal asi prefera un telefon la mana a 2-a bun, pentru ca daca il testezi si e original, la exterior e in stare buna nu are ce defecte sa aiba, nu e ca si o masina sa poata avea defecte ascunse, sa nu fi schimbat uleiul la timp etc.
SimoneGanu10 întreabă: