| cosmin123456789123456789 a întrebat:

Salut,am de gand sa-mi bag net pe mobil, si nu stiu exact de cati megabiti am nevoie pe luna.Stiu ca se consuma mai repede daca sunt mai mai multe imagini pe pagina web. Daca stau pe harti (gen google maps) si utilizez si functia street view cam cati megabiti se consuma pe ora? Hartile consuma mult daca utilizez si street view-ul? In general stau cam 3 ore pe zi pe harti de genu', Pe alte site-uri nu prea stau.Stiti cumva cam cati megabiti imi trebuie in total pe luna? Astept raspunsuri!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Instaleaza o aplicatie care iti masoara traficul de net si vezi mai intai pe wifi cat consumi intr-o zi si ifi faci calculele pe urma

| drhotzu a răspuns:

Nu stiu frate am 1 gigi trafic, si ajung la limita, ce e drept folosesc net la greu, dar il folosesc pentru afacere. nu ca sa ma uit pe libertatea. si de unde sa stiu eu cat folosesti? te-ai gandit vreo data sa iti faci o medie la cat consumi pe luna, si sa vezi cat iti mai trebuie in plus? sau e prea greu pentru tine?

| Phantom933 a răspuns:

Eu stau si pe navigatie si pe facebook si pe whatsapp si pe toate hartile..Si am 500 de mb si mai raman cu vreo 30.
Funda?