Am avut si eu versiunea 4.0.3 si am avut o gramada de probleme cu telefonul(nu am avut probleme sa sun), dar pot sa iti spun ca versiunea asta este varza, incearca sa pui 4.0.4,2.3.6 sau daca faci root un CM10
Ce service ma? Gata imediat service, sunteti si voi destepti si imi recomandati voi mie "service" esti tu destept la 10 ani
Asta nu este normal deloc. Banuiesc ca ar fi de vina vreo eroare in softul telefonului. Te sfatuiesc sa iti resoftezi telefonul cu Odin, dar cu o alta versiune de firmware(4.0.3 pentru statele unite, sau alta tara). Daca nu te descurci cu Odin, incearca cu Kies, programul detinut de Samsung pentru a iti resofta telefonul sau a-i repara versiunea aceasta de soft.Mult noroc!
Versiunea asta de la android este cea mai proasta si eu am galaxy s2 si avea o eroare la un mod de luminozitate: cand puneam pe el imi ponea altul si peste 2 sec altul. in fine ce trebuie tu sa faci este sa mergi de unde l-ai cumparat mai ales daca ai garantie si chiar daca nu. Daca l-ai cumparat de la un bijnitar de duci la un serice de telefonie. Sper ca ti-am fost de ajutor.Fonda?
anonim_4396 întreabă: