| Protegent a întrebat:

Salut, am gasit la Emag un Samsung Galaxy J5 Prime, un fel de J5 2016, dar cu amprenta. Vreau sa va spun ca nu mi-am luat Xperia Z2, si nici nu il voi lua, mi-au spus prietenii ca nu e bun de nimic. In schimb, J5 Prime-ul este cam la acelasi pret cu Xperia Z2. Imi puteti spune, daca l-ati avut, cat de bun e? Cum ruleaza in jocuri, aplicatii etc?

Răspuns Câştigător
| RadikalGamer a răspuns:

Z2 a fost un telefon flagship la vremea lui, adică cei de la Sony au băgat cea mai bună tehnologie de atunci în telefonul ăsta. J5 Prime e un telefon de buget cred, cu ecran cât de cât ok, memorie suficientă, camera nu știu dacă e bună, dar în zilele de azi se pune accent doar pe camera de selfie.
Eu îți recomand să mergi pe J5 dacă vrei un telefon ceva mai nou, dar la specificații Z2 e cu mult superior. Sau, sfatul meu, aruncă o privire și la alte telefoane, poate și la cele chinezești. De obicei găsești oferte mult mai bune și mult mai ieftine.

| Protegent explică (pentru RadikalGamer):

Mersi, eu chiar vreau un telefon nou, ca J5, pentru ca Sony este o companie foarte proasta. Sa cauti telefoane de la ei, si ai sa vezi ca mare parte din ele au rating sub 4 stele. J5 Prime s-a lansat in octombrie 2016, iar Xperia Z2 in aprilie 2014.

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Stai linistit. Nici J5 prime nu e ceva din alta lume.
Crezi ca dai lovitura cu el?