Salut. Am instalat Windows 7 pe laptop, si am probleme cu driverele de la placa video. Am instalat primul driver Intel fără probleme, dar când instalez și cel de al 2lea de la Nvidia și ii dau restart primesc eroare bsod se numește din câte am înțeles pe un ecran albastru și nu mai merge decât în safe mod. Eroarea se numește :error video memori management internal. După ce dezinstalez driverul de la Nvidia își revine la normal. Am încercat sa îl instalez în toate modurile posibile, si descarcat de pe mai multe site-uri, si alte versiuni, tot nu merge. Ce as putea sa fac si care ar fi cauza?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nota 10 pentru baiatu asta?! Si eu am vrut sa ii recomand driver booster.
Foloseste programu asta si o sa iti faca driverele automat.
Daca ai cum sa le dezinstalezi pe alealalte vechi folosind Device Manager, atunci fa-o. Apoi da restart la calculator si instaleaza driverele folosind programu asta. Merge forta!
Un lucru ce am vrut sa punctez este ca tu trebuie sa instalezi driverul pentru placa video pe care o ai. Nu inteleg de ce instalezi si Intel si nVIDIA de vreme ce ar trebui sa ai numai o placa video.
Ai cumva placa dedicata si integrata in acelasi timp?
Am placa video Nvidia gt 740m. Si daca încer sa instalez doar driverul de la Nvidia îmi spune ca prima data trebuie sa am un driver Intel instalat. Si ce ai spus tu are logica. Da nu mai înțeleg nimic
Problema rezolvata. Ca sa explica și care era problema, în device manager încercam sa instalez driverul de la 3d video controller, dar nu aveam instalat PCI comunicațional controler. Si automat nu mergea unul fără celalalt. Mersi
Cauza e ca crezi mit-ul IMBECIL, cum ca windows 7 merge mai bine decat windows 10-11 pe un laptop nou
asa ca ai un laptop pe care producatorii nu vor sa pui windows mai vechi de 10...
deci, CHINUIE-TE DEGEABA!
Hei nu fi rau, baiatul nu a mentionat motivul pentru care doreste sa instaleze win7, de unde stii tu ca "se ia dupa mit-uri?"
Poate e alt motiv
Si oricum laptop-ul poate nu e nou, iar daca e mai vechi, win7 merge mai bine(cnosuma mai putine resurse)
Win7 fiind o versiune mai veche, consuma mai putine resurse pentru ca e facut pentru generatiile mai vechi care foloseau tehnologie hardware(procesor, placa video etc) mai slabe.
si pe langa asta nu are atatea features ca si 8, 10 sau 11, si automat il face mai usor de configurat.
Bine, hai sa incercam atunci sa vedem...
SINGURA data cand m-am lovit de o problema de genul asta a fost la un laptop Sony, care, cu toate ca avea placa video Nvidia, driverul lor era customizat si nu a mers de nici o culoare, orice as fi facut pe x64 cu driverul de la Nvidia, nu de la Sony
deci, @sskrillex96 2 idei
1. incearca sa bootezi ceva de gen linux mint, si sa pui driverele de nvdia si sa vezi daca merg, in momentul ala esti macar sigur ca nu e dusa placa video
2. incearca sa instalezi drivere de la Nvidia de windows 7 mai vechi, poate astea noi au hiba
Bravo. Laptopul chiar e vechi din 2012 cred. Am si win 10 nou pe stick cu licență cumparat de pe eMAG. Dar cere prea multe și eu nu am nevoie decât sa ma joc jocuri
"acum 12 ore | DracuIa a răspuns (pentru Bubico2022):
Ma lasi cu linux mint, e unul din cele mai slabe distributii
ubuntu, arch si multe altele sunt cu mult peste"
lul, nu stii nimic de linux mint, aren't ya?!?
linux mint ESTE ubuntu
adica e bazat pe ubuntu
iar... de fiecare data, DE FIECARE DATA
DE
F I E C A R E
DATA
cand am testat ubuntu, m-am lasat ORIPILIAT
pentru ca de fiecare data a avut lag imbecil de interfata
ubuntu si tragi apa la veceu
daaaaaaaaaaar, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, inainte de a emite asa o aberatie TOTALA, cum ca ubuntu e "deasupra" ar trebui sa stii ceva despre linux, vag, MACAR VAG, cum ar fi, site-ul asta care e deja de vreo 2 decenii: https://distrowatch.com/
mint locul 3
ubuntu locul 7
multpreaiubitul si multpreastimatul tau IMBECIL DE SARACACIOS arch locul... 59
Povesti...
Folosesc arch diniante sa te nasti son
Nu am folosit mint ca e copie sub ubuntu
Pe ubuntu ai lag pe variante non-lts probabil daca nu stii sa il configurezi si oricum nu-mi plac cateii ca sa stii
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.149.243.86) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro