| Daniel2500 a întrebat:

am nevoie de ajutor! imi trebuie condul PUK pe SIM Orange(abonament).Am urmat instructiunile de la *100# si ma blochez cand imi cere ultimele 6 cifre din actul de identitate
se refera la serie nu? adica unde srie Seria AS numarul xxxxxx
acel xxxxxx ar trebui sa fie codul necesar, dar nu merge zice,, Aceasta optiune nu exista" Ce gresesc?
Funda pentru cine rezolva!

4 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

NU! Se refera la ultimile cifre de la CNP.
Alea cu rosu. thumbs up

| Daniel2500 explică (pentru stlucian):

Le-am incercat si pe alea acum si tot ca nu exista zice... si oricum zice,, introduceti ultimele 6 cifre din actul de identitate dupa cele 2 litere din serie" si in paranteze scrie ( nu din CNP) sau cv de genulam incercat oricum nu merge, alte idei?

| stlucian a răspuns (pentru Daniel2500):

Atunci contacteaza un reprezentant Orange la serviciu clienti:
numãrul scurt 411 de la telefonul tãu mobil gratuit si o sa primesti informatiile necesare pentru codul PUK s-au deblocarea acestuia
(sa ai cartea de identitate la indemana)

thumbs up

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Pentru obtinerea codului PUK la *100#, este necesar sa introduci parola Orange Thank You. In cazul abonamentelor incheiate pe persoana fizica, parola Orange Thank You este reprezentata de numarul din 6 cifre de langa seria cartii de identitate. Daca insa ai modificat aceasta parola si nu ti-o mai amintesti, trebuie sa suni la Serviciul Clienti pentru redefinirea ei. Daca ai un cont online, poti sa afli codul PUK din sectiunea « Servicii »/ « Deblocare cartela SIM ».
O zi buna,
Orange Helpers