| alextati a întrebat:

Am nevoie de o parere cat mai sincera: in cazul in care as vrea sa imi repar display-ul telefonului (Samsung J5 2017) - sau sa cumpar alt telefon (400 lei buget) - voi ce ati face? Fara raspunsuri de genul: *nu ai bani sa iti iei tel mai scump?* etc

8 răspunsuri:
| hacktek a răspuns:

Ai folosit acest telefon, eşti obişnuit cu meniul, funcţiile etc. Schimbă display-ul.
Operaţiunea să fie făcută la un service bun.

| hacktek a răspuns:

J5 funcţionează bine. Nu ai nevoie de update-uri.
Dacă eşti din Bucureşti, apelează la acest service:
https://www.magazingsm.ro/......egru-54328

| Romanul1985 a răspuns:

Ia-ti unul nou
J5-u e vechi, nu o sa mai primească nici update -uri si tu vrei sa bagi bani in ea?
Ia-ti un Samsung M11 sau A10, dacă ai buget putin mai mare poti sa iti iei A21 S care e un telefon midrange foarte bun
E undeva la 700-800 de lei
Eu o am si ma joc PUBG si alte jocuri mari pe grafica maxima si nu am lag deloc
E alegerea ta dar eu nu as mai baga bani într-un telefon de 3 ani care este entry-level
Dacă era un flagship merita dar asa nu

| AdrianALT a răspuns:

Sincer, in locul tau, as cumpara unul nou in loc sa schimb display-ul care e in jur de 500 de ron cu tot cu montaj.

| alextati explică:

Telefonul nu are nicio problema vizibila (ma refer la zgarieturi, ecran spart etc) l-am folosit doar 1 saptamana dupa ce l-am cumparat iar apoi l-am calcat din greseala pe spate si treptat nu s-a mai vazut nimic la el.

| alextati explică:

Sau as putea cumpara un S7 Edge la mana a 2-a, 580 lei, ce pareri aveti?

| ClaudiuRICSDIE a răspuns:

Părerea mea ar fi așa.
1.Este spart grav telefonul de numai poate fii folosit?(Da, atunci repari telefonul.Nu, il păstrezi și strangi bani pentru unul nou)

| alextati explică (pentru ClaudiuRICSDIE):

Nu este spart deloc, este perfect functional, se aude meniul, etc. dar numai ca display-ul nu a mai mers pentru ca l-am calcat mai demult pe spate din greseala