Eu vreau doar j6 sau a6, simt ca nu pot sa am mai multe optiuni
Acum e atât:
https://m.emag.ro/......DBHHCFBBM/
cred că da, ajunge la nouă sute și ceva de BFriday
Stiu cat costa doar ca mi se pare o reducere prea mare de la 1400 de lei cat este in general pana la 900. Totusi ar fi o sansa pentru ca A6 este un telefon foarte bun si cerut de cumparatori. Chiar nu stiu ce sa zic. S-ar merita 3 saptamani fara telefon doar sa imi iau A6 in loc de J6?
Tocmai ti-am oferit un link - poate totuși măcar din respect pentru efort, te uiți ce vezi acolo
Stiam exact cat costa, ii stiu specificatiile si reducerile cap-coada... nu mai avea rost sa mai intru iar.
"Stiu cat costa doar ca mi se pare o reducere prea mare de la 1400 de lei"
șefu' - vezi că acum e sub 1100 deci nu e o filozofie să ajungă la nouăsute și ceva!
E sub 1100 pentru ca acum este redus de la 1400. Pretul lui real este 1400 nu 1100. Ca sa ajunga la 900 de lei n-ar trebui sa reduca 200 ( de la 1100 pana la 900 pentru ca 1100 este deja redus de la 1400) ci 500. De asta am intrebat aici pentru ca mi se parea ciudat si mult prea mult, aproape o treime din pretul telefonului.
șefu' mai bine zi că n-ai fost atent la preț și gata. Eventual poți zice merci pentru informație
Sefa, tocmai, ca am fost atent la pret, tocmai de aia am intrebat aici, pentru ca nu mi se parea posibil sa aiba o reducere asa mare un telefon, mi-au trebuit mai multe pareri deoarece nu eram sigur. Eu am fost atent la pret, tu nu, ti-am si explicat dar vad ca nu am cu cine sa vorbesc.
Deci ce scrie pe site-ul eMAG la preț nu e credibil pentru tine? Mai intrebi și pe alții să te convingi dacă e adevărat? șefu' mai bine zi că n-ai fost atent la preț și gata.
Daca Samsung iti da update-uri de securitate de la Google lunar, merita sa iei telefoane de la ei. Altfel nu.
Nu recomand nimanui sa cumpere telefoane la care producatorul nu ofera update-uri de securitate (Google scoate lunar update-uri pentru Android, acestea ajung imediat pe Pixel-urile Google si putin cu intarziere pe telefoanele Android One - http://android.com/one - vezi jos de tot telefoanele).
Din telefoanele Android One la noi gasesti Xiaomi si Nokia. La Nokia cam toate sunt in Android One (fara Nokia 2, parca), la Xiaomi doar Mi A1, Mi A2 si Mi A2 Lite.
AlexMaftei2001 întreabă: