Diferenta ca unul este Samsung, celalalt Apple. Ca si cum ai compara Dacia cu Ferrari.
Pai si Ferrari de ce cumpara piese de la Dacia atunci?
Corect
Eu asa alege Samsung in primul rand fiindca este telefonul mai nou. Daca te uiti la comparatii, in opinea multora s9 bate inclusiv Iphone XS, iphone 8 fiind mai vechi cu un an si avand designu vechi. Dupa aia asta is doar eu, dar prefer ANDROID nu IOS. Ultima parte cu sistemul de operare e ceva subiectiv.
Samsung Galaxy S9 e mult mai bun decat iPhone 8+. Eu, personal as opta pentru Samsung Galaxy S7 Edge. Nu e chiar asa mare diferenta in performanta fata de un S9 dar il gasesti la 30% din pretul unui S9.
Sau daca vrei neaparat un telefon de ultima generatie si banii nu sunt o problema, iPhone X e cel mai bun.
Samsung s9 plus este mai bun decat iphone 8 plus in tot. Memorie, baterie, hardware, procesor, display, viteza. multe altele. Doar camera iphone-ului x este mai buna cu putin si atat.
Iar Samsung costa mai putin si este mult mai bun.
Nu o zic fiindca as fi fan Samsung, astea sunt telefoanele.
Daca nu ma crezi, te invit sa te uiti la o fişă tehnica pe vreun site si sa te convingi singur.
Sincer iti spun ca si cum as face eu. De preferat iti spun eu ar fi sa iti iei un iphone 8+ are si designu-l mai bu si este si foarte bun ca telefon
pe de alta parte si Samsung s9+ este destul de bun proaspat scos pe piata doar din punct de vedere al designului de pe spate eu nu mi-las lua
sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
JamesWatson întreabă: