| trulexul a întrebat:

Salut, am o intrebare cu privire la bateria unui iphone, am citit undeva ca "battery health-ul" scade in timp si nu am inteles exact la ceea ce se refera. Telefonul nu o sa mai aiba complete charging pana la 100 sau doar performantele bateriei scad?

Răspuns Câştigător
| Marius070600 a răspuns:

Știu despre ce este vorba, telefonul arată că e încărcat 100%, dar el de fapt nu este decât atât cât îți arată battery health.
Nu o să ai nicio problemă, doar că se descarcă mai repede decât unul cu bateria mai "sănătoasă"

| trulexul explică (pentru Marius070600):

Aa, am inteles, credeam ca nu mai face full charging pana la 100, mersi!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am observat ca se refera de fapt la faptul ca o sa ti se inchida telefonul pe la 30%, 20%
10% depinde. Eu am avut un iphone 6 luat de nou, si acum cred ca mai e aruncat prin casa pe undeva laughing, si dupa un timp, a inceput sa se inchida pe la 20%.
Daca il bagam 20 30- secunde la incarcat si se deschidea, arata ca are 12-13%, daca nu, nu se mai deschidea pana nu il incarcam un pic.
Eu tind sa banuiesc faptul ca il mai incarcam si cu incarcatoru de LG, sau de ipad, sau de Samsung, folosind firul lui, si cred ca de-asta face asa. Ca nu a fost incarcat mereu cu incarcatorul lui si il incarcam cu ce incarcatoare aveam la indemana, imi era lene sa urc scarile pana sus sa stau sa il caut.
Am cautat si pe forum-uri pe Apple, si mi-au zis ca battery health nu mai e de 100%, si de-asta face asa, si erau mai multi care aveau aceasta problema. Nu ziceau de incarcatoare, dar am observat aceleasi simptome si la un LG g5, la fel se inchidea bateria la 20 %, pentru ca ba il incarcam cu incarcatoru de iphone, ba cu cel de ipad, nici o data nu le nimeream. Asta macar e in garantie, si pana sa iau altul la abonament, il trimit la service direct. laughing