Salut! Întrebarea ta are nevoie de mai multe detalii, cum ar fi pentru ce dorești ca să îl folosești.
J4 are baterie mai mare, diagonala mai mare, are cu 1gb ram mai puțin, nu are senzor amprentă, rulează Android 8.1, e lansat în septembrie parcă, dar unii spun că chipsetul de la j6 ar fi ceva mai bun.
Pentru pubg mobile atât în rest folosesc Facebook yt.
Salut, într-un articol cu privire la cerințele necesare pentru pubg, aflăm că un minim de 2GB și Android 5.1.1 ar trebui să facă treabă bună.
Iată articolul : https://techrejects.net/gaming/pubg-mobile-system-requirements-ios-android/
PUBG Mobile system requirements for Android
If your phone has 2GB RAM or higher and is running some version of Android no earlier than Android 5.1.1, it should be able to play PUBG Mobile quite easily. As of press time, PUBG Mobile claims that it is playable in more than 500 different Android phones.
Pe piață au apărut foarte mulți producători deocamdată anonimi, care produc "telefoane inteligente" de regulă la aceleași fabrici unde produc și cei cunoscuți, unele dintre "telefoanele inteligente" anonime sunt numite clone a unora cunoscute din pricina înfățișării lor și a caracteristicilor.
Din pricina faptului că nu au un nume în spate, au prețuri reduse. Probabil se gândesc că nu au nici o șansă să intre direct cu prețuri mari pe piață, așa că încep cu prețuri mici până se fac destul de cunoscuți să mărească prețurile.
Luăm de pildă un "telefon inteligent" noname: Vernee T3 Pro - 4G, Android 8.1, 3GB RAM 16GB ROM, Quad Core MT6739, 5.5 inch, Face ID, Amprenta, Camera dubla, DualSim, iar prețul ușor sub 500 de lei.
Alege altă marcă.
Daca vrei Samsung, cumpără gama scumpă.
Dacă nu iți permiți, alege altceva. Gama ieftina la Samsung e jalnică.
Ce telefon imi recomanzi de maxim 1100 lei
In acest caz poți sa cauți comparații intre j6 și mi-a 2.
Mi a 2 e mai bun.
Că nu ești așa de incântat...sunt multe mărci. Mi A 1 a fost telefonul cel mai bine vândut când l-au scos. Mi A 2 e pe același drum. In plus folosește inteligența artificiala la camera foto.
Android one.
Are Android 9 pie.
E fluid.
4gb de ram
64 gb de memorie interna. Exista versiune de 32 gb insa ceea ce ai vazut pe eMAG e de 64.
E un telefon de gama medie la preț de gamă ieftină.
J in general e din plastic. Mi A 2 e din aluminiu.
Cred că la banii aceștia nu poți cere mai mult.
Tin să precizez că nu folosesc un xiaomi. Am unul in casă un Mi A 1 si persoana ce il folosește e incântată.
Baftă in alegere.
Nu pot intra pe link
Copiază cu mouse-ul adresa respectivă pune-o în bara de adrese și dai enter dacă nu merge direct.
Intra pe emag.ro si cauta Xiaomi Mi A 2 64gb.
Nu e greu.
aledior123 întreabă:
Denila123 întreabă: