| Micutu125 a întrebat:

Am o mica problema cu telefonul! Am un Samsung galaxy s3 si in dimineata asta m-am hotarat sa ii dau revenire la setarile din fabrica pentru ca mergea foarte greu si imi era lene sa sterg toate aplicatiile, pozele... totul este ok la telefon cu o mica exceptie, telefonul nu mai are limba romana! Ideea e ca telefonul este cumparat din Italia si in momentul in care l-am cumparat avea limba roamana! Ii rog pe cei care au idee ce trebuie sa fac sa am iar limba romana pe telefon sa lase un comentariu sau ceva de genu'! Putin ajutor se poate?

Răspuns Câştigător
| MaxKiller911 a răspuns:

Tot ce ramane de facut este sa inveti foarte bine limba engleza, daca o are, sau te duci la un service...

8 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Esti singur ca nu are limba romana? Sau nu sti cum sa o selectezi pentru o aplica ca limba in folosinta?

Shin

| Micutu125 explică (pentru Shin):

Am telefonul de un an! Si nu sunt asa batut in cap incat sa nu stiu sa folosesc un telefon! Sunt sigur ca nu are limba romana pe el!

| Shin a răspuns (pentru Micutu125):

Scuze daca nu m-am exprimat corect, dar n-am vrut sa spun vreodata ca ai fi batut in cap happy

| MaxKiller911 a răspuns:

Se poate sa fie vorba de un crash atunci cand telefonul stergea totul si incepuse boot-ul...

| Micutu125 explică (pentru MaxKiller911):

Pai si ce e de facut? Ideea e ca vreau sa fac in asa fel incat sa am iar limba roamana si nu stiu cum sa fac asta!

| MaxKiller911 a răspuns (pentru Micutu125):

Mai dai odata revenire la setarile din fabrica, poate isi revine, daca nu merge nici asa du-te la un service...

Am dat de 3-4 ori sad

Corect! Are limba engleza

| MaxKiller911 a răspuns (pentru Micutu125):

Tot ce ramane de facut este sa inveti foarte bine limba engleza, daca o are, sau te duci la un service...