| SUSAMOGUS a întrebat:

Salut, am o nedumerire cu portarea de la digi, am observat ca daca selectez abonamentul de 2 euro, sau cel de 5, rata telefonului este aceeași, si avansul telefonului(0 lei). Este adevarat sau e doar o "eroare" ce apare pe site?

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca vrei sa faci o chestie desteapta, NU lua telefonul de la ei! Iti spun asta ca si client si fan Digi! Ia frumos telefon din alta parte, fa-ti abonamentul la ei, no problem! Eu sunt abonat Digi.Mobil de cand au intrat cu serviciul in Iasi (mai bine de 10 ani), si la inceput mi-am luat un spanac de telefon de ala cu taste de la el, deja folosit si vai de el, ca nu imi permiteam un smartphone cu 3G. Cind mi-am luat primul smartphone cu 3G, am pastrat cartela, dar si telefonul ala (ii bulisem ecranul si daca il duceam la ei, trebuia sa platesc cit nu facea), si intre timp mi-am schimbat telefoanele cumparindu-le cu banu' jos, ceva cit sa imi permit (se putea si in rate, desigur): ZTE Open C >> Xiaomi Mi A1 >> Xiaomi Mi 10T Pro, cam astea in ultimii vreo 8 ani. P.S. Ca idee, nu incerc sa ma dau rotund cu ce telefoane am avut, ci sa iti zic ca nu merita sa iei telefoanele de la Digi decat extrem de rar. Abonamentul, pe de alta parte, jos palaria!

| Mirel4412 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nici abonamentul nu e mare r@hat. Platesc 3e pe luna( ceea ce e foarte ieftin), doar ca in multe judete am foarte putin semnal sau chiar deloc

| aditimus a răspuns:

Posibil sa fie o eroare, vorbeste direct cu ei.

| Mirel4412 a răspuns:

Asta inseamna ca abonamentul e un lucru separat si rata e un lucru separat. Oricum, telefoanele la abonemnt mi de par cea mai mare teapa. Iesi mai bine cu o cartela prepay si telefonul in rate la liber gen Emag.

| SUSAMOGUS explică (pentru Mirel4412):

Pai la Emag platesc 49.5 lei rata pe 2 ani, unde la Digi platesc 37.5, la altex 48, parca e mai rentabil la abonament

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SUSAMOGUS):

Cel mai normal si de bun-simt e sa iti iei un telefon pentru care poti pune banu' jos. Daca nu poti, asta e, nu e nici o rusine. Vezi postul meu de mai sus. Mi-as fi luat tot un telefon de vreo 1000 RON dar am avut ocazia de Mi 10T Pro (si banii, ca l-am luat nou, nu smecherii si combinatii) si pe asta il folosesc si in scopuri profesionale.

| SUSAMOGUS explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu am posibilitate să-mi iau un telefon cu bani jos, din pacate. Am vorbit cu astia de la digi si cica abonamentul nu afectează rata telefonului sau avansul, cred ca o sa astept black friday sa vad daca prind ceva oferte mai bune(in 7 zile apare la digi).

In cazul asta, asteapta BF. Cu ceva noroc, trebuie sa prinzi ceva oferta misto, desi la ei nu prea am vazut mega-promotii la telefoane de-astea mid-range.

| SUSAMOGUS explică (pentru GabiDumitrescu):

Asta o sa fac, mersi mult

N-ai pen' ce. Sa ne povestesti ce optiuni ai atunci. P.S. Recomand sa stai ochii pe ceva cu IR blaster. Niciodata nu e rea o telecomanda la casa omului! (Xiaomi, probabil si vreo 2-3 de pe la Samsung, Oppo parca mai avea)