| StefanWQ a întrebat:

Am o problema la telefon, de cand am facut update acum 2 luni la Android 9.0, de fiecare data cand intru in browser si dau sa caut ceva repede in bara de cautare imi dispare tastatura si trebuie sa apas din nou ca sa apara, iar daca dau in bara sa sterg textul introdus recent se sterge putin dar apare din nou textul si tastatura dispare. Am un j7 2017 si am vazut ca si la alte telefoane ar avea aceasta problema. Ma poate ajuta cineva? Mersi frumos!

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Samsung este bun la poze și atât. Are probleme cu stabilitatea softului.
Dă-i un hard reset după ce ai salvat de pe el tot ce se poate salva.
Dacă și după hard reset va face probleme, atunci trebuie dus în service pentru a-i rescrie softul; sau a pune pe el ultima versiune de soft stabilă.
Data viitoare i-ați un Xiaomi, care este printre telefoanele cu cea mai buna stabilitate. Nu face poze extraordinare; dar nu iei pozele cu tine nici în cer și nici în mormânt.

| Bizon95 a răspuns (pentru anonimg):

Din pacate, trebuie sa confirm ce a spus anonimg cu mentiunea ca nu e o chiestie chiar generalizata, la toate telefoanele si toate softurile Samsung, am un S8+ versiunea China care nu si-a luat update la Android 9 si care merge foarte bine, dar cand se intampla, se intampala!

am avut un Galaxy S4 care se inchidea interfata (nu tot telefonul) periodic, si am fost la un prieten care se ocupa de telefoane care a nimerit din pura intamplare versiunea de Android care a mers bine si mi-a spus sa nu cumva sa o schimb ca numai probleme sunt

asa ca ai doua solutii:
1. resoftare - ar fi bine sa mergi la un service, procedura nu e simpla si orice greseala poate strica telefonul de tot (unii zic, ca nu se mai poate, dar eu as sufla in iaurt)
2. resoftare cu OS diferit... pe Galaxy S4 al meu, acum a ajuns LineageOS, care e foarte stabil si mananca mult mai putine resurse, are la baza un Android mai nou (acum imi merge 4g pe digi) dar e mult mai saracacios in rest.

| Ineys a răspuns:

Sincer nu as face update la ultima versiune de Android pe un telefon medium-range de 2 ani.
E cam logic faptul ca Samsung nu si-a dat prea mult interestul sa implementeze flawless softul pe un J7.
Prioritate au S-urile. Ce versiune ai avut inainte si de ce ai facut update-ul? Ai doar 16 GB memorie interna, cum te descurci dupa update? Mie imi ia 20 de GB doar sistemul de operare.