| SSScr a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, de unde am samsarii telefoane noi la cutie pe olx. Am auzit ca le iau la abonamnet sau le fura, asa e?

5 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pai daca orice persoana isi poate face abonament si poate lua un telefon la abonament, chiar si bunica, cred ca unii profita de asta (bine, exemplul cu bunicii ar fi cel mai rau caz). Sau le iau din strainatate ori le fura ori prind niste oferte foarte bune. Dar banuiesc ca in anumite tari se vand telefoane mai ieftin decat la noi.

| alex241 a răspuns:

Cel mai probabil le iau la abonament. Cunosc pe cineva care le ia de la abonament, iar el plătește lunar pentru acel telefon timp de ceva timp. Iar prețul telefonului e foarte mic. Și doar telefoane marca iPhone vinde. Sau ar mai putea să le fure din alte țări

| Vladut123456 a răspuns:

Intrebarea asta mi-o pun si eu, vad mereu pe grupurile de vanzare din orasu meu si sunt doi baieti ce vand de cand sunt eu in grup (1-2 ani) telefoane, stiu ca odata ce ai luat la abonament si nu platesti nu mai poti face altul.
Mai ar fi varianta ca le fura dar nu par genul si in plus au garantie, probabil au ceva combinatii prin strainatate.

| Insideb0i a răspuns:

Sunt multi care beneficiaza de diferite cadouri la abonamente, mai ales cei care au vechime. Li se da cate un telefon moca la 1-2 ani doar pentru a-i mentine clienti, fie au cate un discount mare la un anume telefon scump ( am vazut un tip de a cumparat de la Orange cu 1500 lei un iPhone XR, deoarece isi extindea abonamentul si platea doar minutele ). In rest fie le fura din magazin fie cumpara cutia si accesoriile separat. Multi fac asa. au telefonul in conditie buna si cumpara cutia separat si incarcator + cablu si casti.

| Robertandrei4858 a răspuns:

Le cumpara din afara, in conditiile in care un telefon la noi e 1000 $ acolo e vreo 600$. stiu si eu persoane care fac aceste lucruri, se castiga bine din profitul obtinut daca cumperi o cantitate mai mare.