| EmanuelUCHIHA a întrebat:

Salut, am si eu o problema. Am primit de la mătușa mea un iPhone XR blocat de una din fetițele ei mici (a băgat codul de prea multe ori). Acum tel este dezactivat. Eu il pot reseta prin intermediul iTunes pe laptop. Dar când il voi instala probabil va cere contul de Icloud vechi. Pe care ea nu-l mai știe. Ce se poate face in această privința

Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

Wow, o tona de raspunsuri aiurea, raspunsul real:
APPLE A AVUT GRIJA SA TI-O TRAGA
nu mai stii contul de iCloud ai doua posibilitati mari si late:
1. te duci cu telefonul la o reprezentanta Apple si DOVEDESTI CU ACTE ca e telefonul tau, si ti-l deblocheaza (insist asupra dovedit cu acte ca tu esti proprietarul, altfel nu capeti nimic)
2. il vinzi pentru piese de schimb

PUNCT...
APPLE A AVUT GRIJA, ca altceva sa nu mai poti face cu el

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Il duci sa il resofteze va sterge tot din el dar il va debloca.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu stii codul de iCloud a proprietarului, atunci il poti folosi prin wi-fi (pana ce iti va cere codul pentru instalarea unor noi versiuni la aplicatii) sau sa-l vinzi pentru piese.

| Wr3nch a răspuns:

Nu stie matusa ta pe ce adresa e facut contul? se poate reseta prin mail, ii scoti contul ei si e bun de folosit.

| PringAloe a răspuns:

Cred ca cea mai buna varianta este sa te duci cu el la un gsm autorizat sa-ti deblocheze ei telefonul, mai mult ca sigur prin asta nu o sa mai fie necesar sa resetezi telefonul si automat nici sa introduci contul de la icloud.

| Wr3nch a răspuns (pentru PringAloe):

Merge si da bani degeabalaughing) de la iphone 5 nu poti scoate contul de icloud, si fara ala nu poate folosi telegonul.